צילום חוץ

• הוסף לסימניות
הן פחות מגיל 6
חשוב לי לקבל חוות דעת, כדי ללמוד הלאה.
תודה. :)

הסרתי את התמונה הראשונה - ע"פ בקשת המצולמת, :)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    2.7 MB · צפיות: 24
  • 2.jpg
    2.6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
בראשונה חסר קשר עין.
בשניה חסר קשר עין ויש משום מה טוש בפה.
בשלישית יש קשר עין טוב יותר אבל ההבעה לא מספיק שמחה או מביעה.

ב2-3 לא ברור מה תפקיד הלוח הטוש. לא רואים מה כתוב על הלוח וממילא זה יותר גורע מאשר מוסיף.

בשלושתם הצבעים מעט קרים מדי. כדאי לחמם את התמונות.

• הוסף לסימניות
שימי לב לכוון את wb התמונות קצת קרירות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;900742:
בראשונה חסר קשר עין.
בשניה חסר קשר עין ויש משום מה טוש בפה.
בשלישית יש קשר עין טוב יותר אבל ההבעה לא מספיק שמחה או מביעה.

ב2-3 לא ברור מה תפקיד הלוח הטוש. לא רואים מה כתוב על הלוח וממילא זה יותר גורע מאשר מוסיף.

בשלושתם הצבעים מעט קרים מדי. כדאי לחמם את התמונות.

מצטרפת לנושא של הלוח. אם מביאים אביזרים לצילומים, במיוחד לצילומי חוץ (בהם לא נפוץ שיש אביזרים) - הכרחי שיהיה קונספט סביבם, שתהיה אמירה.

בראשונה: המבט מבאס, וגם התנוחה של היד. זה נראה שהיה קשה איתה (גם התמונה עם הטוש בפה קצת מעידה על זה...), אבל אין ברירה - צריך לצלם המון, עד שמצליחים לתפוס תמונה שבה הילדה לא נראית כאילו היא מנסה להתחמק מהצילומים... ;)
התאורה בתמונה הזו באה מהצד-מאחור, וזה פחות מחמיא. אם היית מושיבה אותה הפוך על הסלע - התאורה היתה פוגעת בפנים ומאירה אותם. אפשר גם להושיב אותה לגמרי עם גב לשמש, כך שהיא בכלל לא תפגע בפנים. אבל כשהיא פוגעת בחלקם - לדעתי זה פחות מוצלח.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים.
את האמת יש לי שהן מחייכות מפה לאוזן. אבל בחרתי את המבט הזה. ייתכן ששגיתי.
בחרתי תאורה אחורית כי השמש סינוורה אותן.
הלוח במחשבה שנייה אולי מיותר.
מכל מלמדי השכלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRIBZ00;901255:
תודה למגיבים.
את האמת יש לי שהן מחייכות מפה לאוזן. אבל בחרתי את המבט הזה. ייתכן ששגיתי.
בחרתי תאורה אחורית כי השמש סינוורה אותן.
הלוח במחשבה שנייה אולי מיותר.
מכל מלמדי השכלתי.
אוקיי, אם השמש מסנוורת (וגם אם לא, האמת) - תאורה אחורית זה רעיון טוב. אני מצלמת כמעט את כל צילומי החוץ שלי בתאורה אחורית.
אבל העניין הוא שפה התאורה היא חצי צידית, כלומר פוגעת גם בלחי. זה פחות מוצלח, לדעתי.

נו, תעלי כמה תמונות של חיוכים. :)
אגב, אני לא בגישה שרק תמונות מחייכות עובדות, אבל יש תמונות רציניות שהמבט בהן משדר משהו, ויש כאלה שמשדרות בעיקר "אמא, משעמם לי, תגידי לצלמת שתעזוב אותי בשקט". :rolleyes:

• הוסף לסימניות
מחייכת

הנה כשהיא מחייכת

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    KB 419.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
התמונות מקסימות מלאות חן!
מאד אהבתי את התמונה הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRIBZ00;901481:
הנה כשהיא מחייכת
יותר טוב, ועם עוד קצת עבודה - אני בטוחה שתצליחי להוציא מהמצולמים חיוך יותר טבעי. :)
מה דעתך על קצת עריכה? מצורפת הצעה.

קבצים מצורפים

• r061w15ks.jpg
    KB 281.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;901532:
יותר טוב, ועם עוד קצת עבודה - אני בטוחה שתצליחי להוציא מהמצולמים חיוך יותר טבעי. :)
מה דעתך על קצת עריכה? מצורפת הצעה.

הי, תודה רבה. נראה הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה! רבקה אשמח אם תפרטי איך תקנת את התמונה! (ז"א באלו פקודות ערכת?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דואר;902203:
תמונה יפה! רבקה אשמח אם תפרטי איך תקנת את התמונה! (ז"א באלו פקודות ערכת?)

השתמשתי בכלים, שבכל אחד שמתי נתונים אחרים. זה לא לחצתי על כמה פקודות בפוטושופ וזה נעשה באופן אוטומטי. הכלים שהשתמשתי בהם הם:
curves
levels
color balance
נדמה לי שזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה