צילום חורפי

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן השנתים ++
אני עושה הכנות לקראת צילומי חלאקה
צולם במצלמה ביתית ביום שישי האחרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;900702:
הבן שלי בן השנתים ++
אני עושה הכנות לקראת צילומי חלאקה
צולם במצלמה ביתית ביום שישי האחרון

היית חייב לדחוף את עצמך ברקע??

• הוסף לסימניות
יפה ששמתם לב,
אני מנסה לעשות בוק לבד, לא נראה לי שבמצלמה הזאת, אבל כשאשיג...

• הוסף לסימניות
המלצות לצילום העתידי:
1. שים לב לחיתוכים מחמיאים, החיתוך הראשון לפני הצוואר מאד מציק.
2. חפש אשכולות שדנים בקומפוזיציה = מיקום הפרטים בפריים, כמו שזה עכשיו זה לא מספיק מחמיא,
העליון מאד ממורכז והמון חלל מסביב לילד שלו תורם כלום.
(התאורה שם דווקא מאד רכה ונעימה)
בתמונה השניה אני לא מוצאת סיבה לאלכסון וכן היא מטושטשת עקב תזוזה בשעת הצילום.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

מה שהכי מפריע לי כאן זה עומק שדה עמוק מדי.

• הוסף לסימניות
קקטוס צעיר מתוק למדי!
חומד:)

[אני שומרת לעצמי את הזכות לבקר את איכות הדוגמן ולא את איכות הצילום];)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;900759:
בתמונה השניה אני לא מוצאת סיבה לאלכסון וכן היא מטושטשת עקב תזוזה בשעת הצילום.

יש פוקוס על החולצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה