צילום טקסט במצלמה

• הוסף לסימניות
היי? אני מהפורום השכן... יש למישהו כאן להלוות לי 2 גבינה?

בקיצר, אני צריך לצלם טקסט (שחור לבן) במצלמה - או יותר נכון במצלמה של סמארטפון.

מה אני צריך לעשות כדי שיצא לי תוצאות הכי טובות? מדובר בדף כרומו וטקסט שחור לבן!

תודה לכם :)

אברימי

• הוסף לסימניות
תאורה טובה, הכי טוב אור יום בצל.
תשתדל מאד לכוון את המצלפון בדיוק מול הטקסט (לא בזווית).
אח"כ בעיבוד, תוסיף קונטרסט, אם אתה לא יודע לעבד
תכוון קונטרסט גבוהה במצלפון.

אם מדובר בטקס שחור לבן, תצלם בש"ל, או תמיר לש"ל בעיבוד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;1240698:
היי? אני מהפורום השכן... יש למישהו כאן להלוות לי 2 גבינה?

בקיצר, אני צריך לצלם טקסט (שחור לבן) במצלמה - או יותר נכון במצלמה של סמארטפון.

מה אני צריך לעשות כדי שיצא לי תוצאות הכי טובות? מדובר בדף כרומו וטקסט שחור לבן!

תודה לכם :)

אברימי

יש אפליקציה של סריקה לאנדרואיד
היא משתמשת במצלמה של הסלולרי ומוציאה תוצאות מעולות
ניץן לשמור את הפלט כpdf או jpg

• הוסף לסימניות
למה לא פשוט לסרוק?

• הוסף לסימניות
תודה לכם,

זה דווקא ממצלמה של סמאטרופון. ואין לי אפשרות לכוון את התאורה. רק לשחק עם ההגדרות כדי למקסם את התוצאה, ולהתפלל שיצא כמה שיותר טוב - לכן אני שואל, מה אני צריך לכוון בהגדרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה