בני ברקבאיזה עיר?
רוצה לצאת למקום מיוחד לצלם?
או מספיק גינה יפה וקרובה?
אולי אני אפתח אשכול כזה נראה לי יהיה שימושי.
האשכול נמחק אמרו לי לפרסם חדש בקהילת הצלמים. זה מתעדכן כל הזמן, שימו לב לעקוב...אעביר לקהילת הצלמים ויגיבו כאן.מידע שימושי - מחפשת צלמת? הכנסי! צלמת? כתבי את פרטים כאן.
שלום לכולן! קורה שמחפשים צלמת, לא יודעים למי לפנות, אזור, המלצות... צלמות: רוצות שייפנו אליכם? כתבו אזור מגורים, הציגו תיקיית עבודות, מייל, טלפון ומחיר. מי שמחפשת: פשוט תדפדפו ותבחרו.... בהצלחה לכולן!!!!www.prog.co.il
www.prog.co.il
גם אני ממש ממליצה
אני רוצה לצלם את הבת שלי צילום חוץ, סתם כך בלי סיבה מיוחדת.
ולא מעוניינת לשלם יקר...
הייתי שמחה לשמוע כמה אמור לעלות לי צילום כזה אצל מתחילה,
ולקבל שמות.
תודה רבה!
מבית שמשאני גם מחפשת משהו כזה
בבית שמש
מישהי מכירה?
להיות חלק מקבוצת הדיוור של ברקלי, ולקבל ראשונה עדכונים על דגמים חדשים ומבצעים משתלמים!
להיכנס להגרלה על חבילת צילום מלאה* אצל הצלמת פרלה וידיסלבסקי
.
מצטרפים לקבוצת המייל בלחיצה כאן
כותבים כאן באשכול: “הצטרפתי לקבוצה, ואני רוצה תמונות של ______” (חלאקה / בת מצוה / מזכרת מהילדות וכו’).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים