צילום ילדים בבית

• הוסף לסימניות
ההתנצלות באה כי אולי זה כמו לבקש טרמפ מנהג מונית...

כללית אין לי כסף לצלמים, אבל בלי קשר, לכל אחד וגם לי יש גם יצר צילום אישי המשכנע אותו שכשהוא ילחץ על הדק המצלמה תצא משם תמונת השנה, זו תופעה די מוכרת, גם אם לא דרך מקצוע הצילום, אגב גם אם התמונה מזוויעה נוצרת חיבה בין המצלם לתמונה שיאמין בפוזה המשובחת שתפס,

יש לי מצלמה ביתית פשוטה sx610 ואני לא מצפה לייצר תמונות כמו שמעלים כאן, נראה לי שעם מגבות ושמיכות, בובות, פרחים וחפצי נוי פלוס הבגדים של הילד אפשר ליצור תשלובות צבעים וכך לבנות אלבום חמוד, הבעיה שאין לי את החוש לבחור שילוב צבעים נכון והגיוני, ניסיתי למשל גווני אדום ולבן כי היו לי הרבה דובים כאלה, לרקע דחפתי מגבות אדומות ולבנות והבגד גם היה אדום, לצערי לא הצליח, גם עם התאורה הסתבכתי.

שאלתי ובקשתי מאנשי ונשות המקצוע לקבל רעיונות לשלב צבעים טובים שיתנו את החן הנדרש לתמונה, ואם אפשר וזה לא קשה גם עוד טיפים לצילום ביתי.

תודה מראש ושוב סליחה...

• הוסף לסימניות
יש צלמות שמעבירות קורסים קצרים לצילום במצלמה ביתית - משפר מאוד את התוצאות.
אני ממליצה על דבורי זילברשטיין - סטודיויו: 0527181611

• הוסף לסימניות
כלל די בסיסי בצילום: לא לדחוף הרבה אלמנטים לתמונה.
הצילום שהולך היום הוא צילום בסגנון חלק ונקי, ולכן לא כדאי להעמיס בפרטים.
תמצאי מקום מואר, עם רקע נחמד, דובי אחד, וכבר יותר טוב. (בלי כל המגבות, והשמיכות, והפרחים..)

• הוסף לסימניות
המגבות, השמיכות והמצעים, רובם חלקים מיועדים להסתיר קרי קלוף או שקע חשמלי וכדו'

• הוסף לסימניות
הקב"ה ברא לנו עולם מדהים
צאו לטבע, תראו שילובי צבעים נהדרים
וגם תרוויחו תאורה טובה יותר

• הוסף לסימניות
צא לטבע בשעה נעימה אחר הצהריים. למקום מוצל. בחר מקום עם מינימום אלמנטים. שהרקע יהיה כמה שפחות מבלבל את העין.
תביא צ'ופרים ושוחד בשפע.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש פה קצת שילובי צבעים ( הורדתי מהרשת )
רלוונתי גם לעוד חוץ משלובי בגדים
מה שהכי חשוב לא להעמיס
בתמונה אנחנו רוצים את הילד במרכז ולא מליוני קשקושים סביב
עם את רוצה לדמות סטודיו
בד חלק על הקיר בצבע מסויים מול חלון גדול או אפילו במרפסת בתנאי שהכול מוצל
דאגי שהבד מהודק חזק שלא יהיו קיפולים תשתדלי להרחיק את הילד כמה שיותר מהקיר ( כדי שלא ייפול צל )
בגד חמוד עם צבע מנוגד , אביזר אחד - דובי כיסא יפה , תני לילד לשחק קצת עם האביזר ולהסיח דעתו מהצילום
דברי אליו דיבורים מצחיקים - בשום אופן לא לבקש ממנו לחיוך - כי הוא יתפרצף
העמידי את המצלמה ישר מול הילד בגובה שלו - ( הכי טוב לשבת מולו על הרצפה )

ו... תחגגי - תני לו לזרום ולצחוק ותקליקי עוד ועוד אחר כך תבחרי את היפות ביותר
המון הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה