דרוש מידע צילום ילדים קייצי

• פותח הנושא sllg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לצלם את הבנים צילומי חוץ, מדובר על 5 בנים כשהגדול בן 9 והקטן בן 3, חשוב לי שזה יהיה באווירה קייצית סטייל חופש כזה...
אשמח לעצות איך להלביש אותם, רעיונות איפה לעשות את זה, איך לעשות וכו'
הילדים דומים אחד לשני וכולם באותה גזרה פחות או יותר.
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
סטייל חופש- צבעים פסטלים בהירים (צהוב, ורוד, תכלת- אפשר ג'ינס תכלת בהיר)
על חוף הים
עם אבטיח, אננס, משקפי שמש, סקטבורד צבעוני.

תמונות בפוזות שובבות.

• הוסף לסימניות
יש לי בשבילם סט אחיד שכולל חולצה ומכנסיים קצרים בגווני צהוב תכלת, כיפה מתאימה וסנדלים בצבע חום, הולך?
(יש לי אפשרות לשחק עם הביגוד בקלות כולל סנדלים וכו', אשמח לעזרה)
חוף הים- רעיון! יש חוף כלשהו מומלץ?
אשמח לקצת מיקוד על "פוזות שובבות".
ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
שימי לב להלביש בשילוב צבעים עזים
שהתמונה לא תצא משעממת.
אפשר לשלב פירות צבעוניים/אבטיח (שימו לב לשמיטה)
שייקים צבעוניים
כובעים
שמשיה
רכב צבעוני
בלונים
משקפי שמש
ארטיקים / גלידה
סוכריות ענקיות

• הוסף לסימניות
חולצות ירוקות ומכנסי טורקיז עם סנדלים בצבע חום בלי גרביים ילך טוב? (זה לא שאלה של טעם בלבוש, פשוט קשה לי לחזות איך זה יצא לכן מתיעצת עם בעלי נסיון)
יש מקומות מומלצים לצילום כזה?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הבגדים שאת מדבר עליהם, אבל בד"כ ירוק וטורקיז קרובים מדי בשביל להיות יפים ביחד.
אולי יתאים לך החולצה הצהובה, עם המכנס הטורקיז?
תצלמי לך את הבגדים משולבים יחד, (בלי הילדים) וככה יהיה לך קל יותר להחליט אלו שילובים מוצלחים.
כמובן אפשר להחליף בין הסטים במהלך היום.

עוד משהו- לילדים כהים הייתי מלבישה בגדים מלאי צבע (רוויים) כלומר: צהוב עז, טורקיז וכו'.
לילדים בהירים במיוחד תקחי צבעים בהירים יותר. כדי שהצבעוניות של הבגד לא תסתיר אותם.

• הוסף לסימניות
ממש תודה!
צהוב עם טורקיז ילך יפה עם סנדלים חומות? (יש לי אפשרות להחליף)

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב פירות צבעוניים/אבטיח (שימו לב לשמיטה)
שייקים צבעוניים
כובעים
שמשיה
רכב צבעוני
בלונים
משקפי שמש
ארטיקים / גלידה
סוכריות ענק
תודה רבה!
זה באמת קייצי ושובב, אבל הייתי רוצה שעיקר הפוקוס יהיה על הילדים בעצמם, על המתיקות שלהם, זה לא מוריד קצת מזה?
אם אני רוצה תמונות רגועות יותר מה את ממליצה להביא/להלביש?
שוב תודה.

• הוסף לסימניות
מישהו הציע לי לצלם את הילדים ברחבה גדולה ריקה ומרוצפת עם כיכר יפה באמצע או משהו דומה, או בחוף הים,
ולצלם אותם יחפים לגמרי כשהם מתזיקים ידיים וכדו',
זה הולך? זה מצטלם יפה ככה?

• הוסף לסימניות
תעברי על תמונות כאן של צלמות , יש המון השראות
האיבזור מאד עוזר לפקס אותם שלא יברחו מהתמונה
וכמובן תשלבי כל פעם אביזר אחד ולא יותר מידי עמוס

• הוסף לסימניות
כתבו לך רעיונות מהממים,
בחוף ים ממש מתאים ללכת יחפים,
הוספת פריטים מאוד מוסיפה, לא מורידה בכלל,
קשה לפקס ילדים כך שבדיוק באותה שניה כולם יסתכלו עליך ויחייכו צ'ייייז,
הרבה יותר קל ומוצלח לתת להם להחזיק יחד איזה פריט, לעשות תחרות ריצה, לנשוף בועות סבון, או ללקק גלידה... בים מאוד יםה לבנות ארמונות, להצטלם על כלי חול או גלגלי ים, משקפת, משקפי שמש...
הצבעים של הבגדים נשמעים בסדר גמור, אם הם יפים במציאות, הם יהיו יפים גם בחוף הים ובצילומים. סנדלים חומות משתלבות. יפה מאוד.
(אם כי גם אני תוהה האם ירוק ותורכיז הולך יחד, יכול להיות שכן, תלוי)

• הוסף לסימניות
כתבו לך רעיונות מהממים,
בחוף ים ממש מתאים ללכת יחפים,
הוספת פריטים מאוד מוסיפה, לא מורידה בכלל,
קשה לפקס ילדים כך שבדיוק באותה שניה כולם יסתכלו עליך ויחייכו צ'ייייז,
הרבה יותר קל ומוצלח לתת להם להחזיק יחד איזה פריט, לעשות תחרות ריצה, לנשוף בועות סבון, או ללקק גלידה... בים מאוד יםה לבנות ארמונות, להצטלם על כלי חול או גלגלי ים, משקפת, משקפי שמש...
הצבעים של הבגדים נשמעים בסדר גמור, אם הם יפים במציאות, הם יהיו יפים גם בחוף הים ובצילומים. סנדלים חומות משתלבות. יפה מאוד.
(אם כי גם אני תוהה האם ירוק ותורכיז הולך יחד, יכול להיות שכן, תלוי)
ממש תודה!
עזרת לי עם התגובה הברורה והמפורטת!
נקח אותם עם סנדלים בלי גרביים (האמת שבכל מקרה הם נועלים סנדלים ללא גרביים;)ככה שזה לא מסובך...) לחוף,
ונעשה כמה סשנים עם סנדלים ובלי, נראה איך יצא...
יש איזה חוף מסוים מומלץ? מקום שקט יפה וריק?

• הוסף לסימניות
עברתי קצת, בעיקר ראיתי תמונות של ילדים ממש קטנים/תינוקות, לא כ"כ מצאתי תמונות של ילדים בגילאים גדולים יותר,
תראי אצל @רותי המניק מה יש לה באתר
הרעיון הוא להביא תעסוקות ואוכל לילדים ולצלם אותם בפוזות טבעיות של משחק צחוק והנאה
יוצא יותר יפה מאשר להעמיד אותם בשורה ושיחייכו
כל הרעיונות למעלה מעולים
חוף ים עם פרות קיציים
ואביזרים
הולך מהמם
בקשר לצבעים של הבגים
אולי הירוק תכלת ילך לאיבוד על הרקע של הים?

• הוסף לסימניות
עברתי קצת, בעיקר ראיתי תמונות של ילדים ממש קטנים/תינוקות, לא כ"כ מצאתי תמונות של ילדים בגילאים גדולים יותר,
תראי כאן-
יש המון בקהילת הצלמים, תעברי באשכולות

• הוסף לסימניות
קחי קטלוגים של חנויות, בדיוק הסגנון שאת מחפשת
מלאנז לדוגמא
דווקא זה יכול להיות רעיון טוב, הבעיה שהסתכלתי בקטלוג של מלאנז שהבאת כדוגמא והילדים שם לבושים באלגנטיות כבדה וגם סצינות הצילום שם כבדות,מסתמא בכל הקטלוגים זה דומה.
אני צריכה משהו קליל יותר- בגדים קצרים קלילים,סנדלים בלי גרביים, משהו כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה