צילום ילדים

• הוסף לסימניות
אני צריך לצלם ילדים בגיל 6/8/10 מתי השעה הכי טובה לצלם ילדים במשך היום.

אציין שאני לא יכול את שעות הבוקר המוקדמות. תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
הכי טוב בבוקר ואם לא- כמה שיותר קרוב לשקיעה.

• הוסף לסימניות
קח שעה שעתיים לפני השקיעה.

• הוסף לסימניות
אוקיי הבנתי כמה שיותר סמוך לשקיעה זה הכי טוב, מה עם 9/10 בבוקר?

• הוסף לסימניות
9-10 בבוקר השמש נורא חזקה ויוצרת צללים לא יפים על פני המצולמים
השמש גם גורמת למיצמוץ בעין ואז התוצאה לא מוחמאת למצולם
מנסיון שלי- זו שעה ממש לא טובה
(אלא אם כן זה יום מעונן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1721766:
9-10 בבוקר השמש נורא חזקה ויוצרת צללים לא יפים על פני המצולמים
השמש גם גורמת למיצמוץ בעין ואז התוצאה לא מוחמאת למצולם
מנסיון שלי- זו שעה ממש לא טובה
(אלא אם כן זה יום מעונן)

תודה, אני בעזה''י ילך לפני השקיעה כמו שכתבו כאן, תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
אני גם לא חושבת שהתשובה "הכי סמוך לשקיעה" נכונה
מאד תלוי איפה מצלמים
אם זה בסמטאות (כדוגמת ימין משה) אפשר להתחיל עוד הרבה קודם כי יש שם הרבה צל
אם זה בים סמוך לשקיעה גם לא ממש טוב כי השמש מידי מאחורה ויש צורך בידע להשתמש בפלאש
אין בזה שחור/לבן הכל לפי הנתונים בשטח

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1721777:
אני גם לא חושבת שהתשובה "הכי סמוך לשקיעה" נכונה
מאד תלוי איפה מצלמים
אם זה בסמטאות (כדוגמת ימין משה) אפשר להתחיל עוד הרבה קודם כי יש שם הרבה צל
אם זה בים סמוך לשקיעה גם לא ממש טוב כי השמש מידי מאחורה ויש צורך בידע להשתמש בפלאש
אין בזה שחור/לבן הכל לפי הנתונים בשטח

המון הצלחות!

אני מתכנן לצלם בעזה''י באיזה פארק קרוב לבית אקווה שלא תהיה שמש חזקה.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הפארק הנ''ל
פארק הלאומי ברמת גן נמצאת בין מגדלים שמסתירים את השמש יחסית מוקדם מזמן השקיעה וגרם לי קצת אכזבה שלא ידעתי לבוא מוקדם יותר,קח את זה בחשבון,אם זה פעם ראשונה של צילום רציני ללקוח שמשלם וכ'ו לך יום יומיים לפני הצילום לבדוק את השטח
בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה