- הוסף לסימניות
למי יש תקנון צילום
נכתב ע"י רותי ה;1944118:סעיף א. הילדים המוזמנים לסטודיו חייבים להיות יפים מחונכים ומטופחים.
סעיף ב. לא תנתן כניסה למשפחה שתבוא עם פחות מ6 סטים תואמים לכל 10 הילדים
(והמהדרים יביאו בגדים + טיקטים)
סעיף ג. זמן הצילום חופשי ללא הגבלה לפי רצון הלקוח ומשגותיו. לא תהייה לצלמת אפשרות להביע דעתה על הענין
סעיף ד. זמן בחירת התמונות ע"י הלקוח עדיף מחצי שנה ומעלה למען ישכח איך נראים ילדיו וינקוף אותו מצפונו להזכר לחזור לצלמת (סליחה לחברת אכסון קבצים) לדרוש תמונותיו.
סעיף ה. ילדים מנוזלים, בעלי עקיצות שריטות יבלות או צלקות יחויבו בתעריף נוסף עבור עבודת הקוסמטיקאית.
סעיף ו. שעת ההגעה לסטודיו היא בגדר המלצה בלבד. אופציה לאיחור בטווח של שעתיים לא יחויב בתשלום נוסף
מספיק?
האמת לא ידעתי אם את צריכה תקנון מחמיר או מקל אז כתבתי נתונים מ2 תקנונים שונים.
טוב צחקתי איתך.. (אל תקחי אישי)
אם את בכל זאת צריכה תשלחי לי מייל לחתימה ואשלח לך הסכם צילומים
של פרטים שחשובים לי להדגיש ללקוח בשעת סגירת העסקה
לטובתו ולטובתי למען הסדר הטוב.
נכתב ע"י רותי ה;1944118:סעיף א. הילדים המוזמנים לסטודיו חייבים להיות יפים מחונכים ומטופחים.
סעיף ב. לא תנתן כניסה למשפחה שתבוא עם פחות מ6 סטים תואמים לכל 10 הילדים
(והמהדרים יביאו בגדים + טיקטים)
סעיף ג. זמן הצילום חופשי ללא הגבלה לפי רצון הלקוח ומשגותיו. לא תהייה לצלמת אפשרות להביע דעתה על הענין
סעיף ד. זמן בחירת התמונות ע"י הלקוח עדיף מחצי שנה ומעלה למען ישכח איך נראים ילדיו וינקוף אותו מצפונו להזכר לחזור לצלמת (סליחה לחברת אכסון קבצים) לדרוש תמונותיו.
סעיף ה. ילדים מנוזלים, בעלי עקיצות שריטות יבלות או צלקות יחויבו בתעריף נוסף עבור עבודת הקוסמטיקאית.
סעיף ו. שעת ההגעה לסטודיו היא בגדר המלצה בלבד. אופציה לאיחור בטווח של שעתיים לא יחויב בתשלום נוסף
מספיק?
האמת לא ידעתי אם את צריכה תקנון מחמיר או מקל אז כתבתי נתונים מ2 תקנונים שונים.
טוב צחקתי איתך.. (אל תקחי אישי)
אם את בכל זאת צריכה תשלחי לי מייל לחתימה ואשלח לך הסכם צילומים
של פרטים שחשובים לי להדגיש ללקוח בשעת סגירת העסקה
לטובתו ולטובתי למען הסדר הטוב.
נכתב ע"י rosmarin;1944182:פעם ראשונה שאני צוחקת היום!
נכתב ע"י RacheliM;1944185:גרוע מאד.
היום קרוב לסיומו.
לבוא לדגדג אותך?
נכתב ע"י RacheliM;1944185:גרוע מאד.
היום קרוב לסיומו.
לבוא לדגדג אותך?
נכתב ע"י רותי ה;1944677:זמן בחירת התמונות על ידך עד XXX לאחר מכן אני רשאית לבחור בעצמי איום..)
נכתב ע"י רותי ה;1944677:לכל הבנות החמודות ששלחו לי בפרטי בקשות ל"חוזה" שלי...
אז קודם כל אני אף פעם לא מבינה אם יש לי מייל בחתימה למה צריך לשלוח ב"פרטי"...
(רק תעשו טובה לא לעשות העתק הדבק)
בהצלחה לכולם.
(מי שבכל זאת רוצה הסכם מסודר במייל שתסגור איתי עסקה ותקבל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים