צילום ילדים

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם
אני מחפשת צלמת לצילום ילדים מהסגנון הנקי והעכשווי
שמעלים לפה מדי פעם
אבל... באזור בני ברק
יש משהו כזה?

• הוסף לסימניות
טובל'ה הצלמת, היא צלמת מעולה לצילומי ילדים. יש לה אביזרים רבים ומקצועיות מדהימה !!!
היא גרה בב"ב.
ממליץ בחום !
תוכלי להכנס לאתר שלה ולראות שם דוגמאות מדהימות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי עם הילדים שלי אצל צלמת ששמה אביטל ברון, יצא מקסים! מומלץ!
(אזור פרדס כץ)

• הוסף לסימניות
אם את רוצה צילומי חוץ, יהודה בולטהייזר צלם אמריקאי, סיגנון של קוים נקיים, הוא אומנם מירושלים, אבל ביום שיש לו חתונה בבני ברק הוא יכול להגיע יותר מוקדם כדי לצלם אותכם, 0548400001
סופר סטודיו 0503327252
המכנה המשותף לשתי הצלמים, שהם סבלניים, ואכפתיים

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה סטודיו,
משהו מכיר אולי?

• הוסף לסימניות
חיילי פייג

• הוסף לסימניות
סופק סטודיו זה בברכפלד,
אני מחפשת בבני ברק,
פ"ת לא יותר מזה

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להיום בתיאום מעכשיו אני מאמין שהוא יוכל לעשות לך סטודיו בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה