דרוש מידע צילום ילד חלאקה

• הוסף לסימניות
עד 400 ש"ח לצילומי חוץ, שייך? או שעלי לרוץ לחדר האטום?.....

אני קצת מתפנקת, כאמא לילד פוטגני ויפיפה במיוחד...

אצל הגדול שילמתי 800 ש"ח לצילומי פנים ולא במיוחד נהניתי, או יותר נכון, לא נהניתי כלל וגם הילד לא נהנה. לא זרמה עם הילד, כל רגע אמרה לו "אסור" ו"אל תיגע" והוא גם ככה ילד שעד היום פגיע ב"אובר..."

אבל אצל השני שלי שאוטוטו גוזרים לו שיער מדהים, אופי זורם, חייכן ונותן אמון, עליז ורגוע- אני רוצה חוויה אחרת:)

אשמח ג"כ לקבל המלצות בב"ב. משהי שמעה על רחלי סוכות?

• הוסף לסימניות
עד 400 ש"ח לצילומי חוץ, שייך? או שעלי לרוץ לחדר האטום?.....

אני קצת מתפנקת, כאמא לילד פוטגני ויפיפה במיוחד...

אצל הגדול שילמתי 800 ש"ח לצילומי פנים ולא במיוחד נהניתי, או יותר נכון, לא נהניתי כלל וגם הילד לא נהנה. לא זרמה עם הילד, כל רגע אמרה לו "אסור" ו"אל תיגע" והוא גם ככה ילד שעד היום פגיע ב"אובר..."

אבל אצל השני שלי שאוטוטו גוזרים לו שיער מדהים, אופי זורם, חייכן ונותן אמון, עליז ורגוע- אני רוצה חוויה אחרת
יכולה לפנות אליי בשמחה ואשמח ממש לעזור לך.
ב"ה יש לי גישה מדהימה לילדים!!
הילד יהנה איתי ויהיה לו כיף בעז"ה.
ממה שאני מבינה זה אחד הדברים שממש חשובים לך...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בטוח פיספתי אותך בילד הזה אבל תוכלי לראות באתר שלי צילומים נוספים של צילומי פנים ואשמח לעזור לך!

• הוסף לסימניות
בב"ב יש אחת בשם מרגלית בק, ראיתי תמונות יפות שלה......

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה