צילום ירח

• הוסף לסימניות
מברכת הלבנה:
"כשם שאני רוקד כנגדך ואיני יכול לנגע בך, כך לא יוכלו כל אויבי לנגע בי לרעה"

תהנו!

-לא הכי איכותי [עבר עיבוד] אבל בהחלט קרוב, אפשר לראות את המכתשים-
צפה בקובץ המצורף 238988
נתונים: צמצם-6.3. איזו-100. תריס-200. אורך מוקד-270מ"מ. -עברה חיתוך.

• הוסף לסימניות
וואו מדהים!

• הוסף לסימניות
אהבתי!
יפה מאד.

• הוסף לסימניות
ווואו! מדהים!!

• הוסף לסימניות
וווווווווווווווואו!!
לא חשבתי שאפשר ממצלמה לצלם דבר כזה (ולא עם מכשור משוכלל )

• הוסף לסימניות
תודה.
אם עדשה 150-600 או 650-1300 אפשר לקבל תוצאות פי כמה טובות של קרבה וחדות.

• הוסף לסימניות
מוצלח ביותר!!!!

פעם הבאה תצלם את השמש......;)

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד.

אף פעם לא ראיתי תמונה מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ks;1629730:
לא התאפקתי

יפה..

את יצרת את זה?

כי אם לא. אז א' החכמה היא ליצור את התמונה בעצמך. יש לי ברשותי צילום ירח עם קרבה גבוהה ממה שהעלית. אבל לא אני יצרתי אותה. ועוד כמה תמונות יפיפיות.
ב' זה נוגד את תקנון הפורום.
דבר נוסף- תעלי בנפרד למה על חשבון של אשכול של משהו אחר?

ואם לא הצלחת להתאפק. לא נורא. סולחים לך. לבינתיים שיהנו כולם.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1629734:
יפה..

את יצרת את זה?

כי אם לא. אז א' החכמה היא ליצור את התמונה בעצמך. יש לי ברשותי צילום ירח עם קרבה גבוהה ממה שהעלית. אבל לא אני יצרתי אותה. ועוד כמה תמונות יפיפיות.
ב' זה נוגד את תקנון הפורום.
דבר נוסף- תעלי בנפרד למה על חשבון של אשכול של משהו אחר?

ואם לא הצלחת להתאפק. לא נורא. סולחים לך. לבינתיים שיהנו כולם.:)

את התמונה אני צילמתי ;)
(ההסרטה שלי כבדה מידי לכן העלתי אחר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ks;1629736:
את התמונה אני צילמתי ;)
(ההסרטה שלי כבדה מידי לכן העלתי אחר)

כמה זום יש לך במצלמה [אופטי] עד שהגעת לתוצאה הזו?

ואגב, תמונה כזו בלילה היתה משודרגת יותר. כאן הירח כאילו נבלע עם השמים, הם באותו צבע.

האמת: מצד שני, יש בזה יופי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1629738:
כמה זום יש לך במצלמה [אופטי] עד שהגעת לתוצאה הזו?

ואגב, תמונה כזו בלילה היתה משודרגת יותר. כאן הירח כאילו נבלע עם השמים, הם באותו צבע.

אופטי-50
(דיגיטלי-200)

• הוסף לסימניות
תודה על ההתיחסות היפה והמפורטת שלך;)

אני לא צלם ולכן לא אפתח אשכול, אבל לא התאפקתי ועמך הסליחה, ראיתי שכבר סלחת;)

לגבי התמונה של השמש היא יפה מאוד.
בעבר שמעתי שצילם של השמש הורס את הרגישות של המצלמה, האם זה נכון?

ולתמונה הראשונה איך מגיעים לתוצאה מדהימה כזו בלי זום ארוך?

• הוסף לסימניות
:)
נכתב ע"י ks;1629742:
תודה על ההתיחסות היפה והמפורטת שלך;)

אני לא צלם ולכן לא אפתח אשכול, אבל לא התאפקתי ועמך הסליחה, ראיתי שכבר סלחת;)

לגבי התמונה של השמש היא יפה מאוד.
בעבר שמעתי שצילם של השמש הורס את הרגישות של המצלמה, האם זה נכון?

ולתמונה הראשונה איך מגיעים לתוצאה מדהימה כזו בלי זום ארוך?

בבקשה.

אני נרגע מהר;). ברגע הראשון אתה כועס=גונבים לי את הצומי. וברגע הבא אתה יודע לשמוח ביחד עם אותו אחד שהעלה תמונה לאשכול שלך.:)

לא נראה לי שיש איסור מצד מנהלי הפורום שניקים מפורום עיצוב גרפי יעלו תמונות, זה קורה.

ב' את התמונה של השמש צלמתי בסמוך לשקיעה כך שזה פחות בעיה. ולפעמים אני לא מתאפק [גם לי זה קורה, רק במישורים אחרים;)] ומצלם שמש באמצע היום לבדוק איך תצא. פותח זום מקסימאלי [כשהמצלמה מכוונת על העינית ולא על המסך שאז מהר מאוד החיישן היה נשרף-אין אפשרות כזו בקומפקטיות] סוגר תריס ל8000 צמצם ל40 ואיזו 100
מביט בחטף בעינית לראות שהשמש במרכז, מספיק להכוות מעוצמת האור של השמש לכמה דקות. מצלם. ותמיד יוצא מאוכזב שהתמונה לא יוצאת טובה. כי צריך סגר וזום גבוהים יותר. והציוד שברשותי לא מאפשר זאת.

את התמונה הנוכחית השתמשתי עם זום אופטי+18. וחתכתי. נשאר קצת איכות. כי המצלמה היא 18 מ"פ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה