צילום לילה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הראשונה ממש מעבירה מסר של שקט מסתורי

• הוסף לסימניות
הראשונה עשתה לי אסוציאציה למונח לילה - רחובות ריקים. חושך מסתורי וגם שקט
אבל לא הייתי מבטאת ככה את המילה שקט בלבד.
בנוסף חסר לה ספייס רציני למעלה

• הוסף לסימניות
זוית כזאת נמוכה- מזכירה לי תאונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1628412:
בנוסף חסר לה ספייס רציני למעלה

זה בכוונה, רציתי להגדיש את הכביש. [ותמונה על קצה ללא ספייס לפעמים עושה אותה יותר מיוחדת].

בכל אופן תודה על התגובה.

וכן תודה לכולם על התגובות.

• הוסף לסימניות
לא מבינה בזה, אבל הכתום לא עושה לי תחושה של שקט אלא להיפך.

• הוסף לסימניות
העליונה יותר מוצלחת, נסי לשנות לצבע כחול כדי לשדר רוגע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1628423:
זוית כזאת נמוכה- מזכירה לי תאונה...

אני לא ממש מבינה בצילום אבל זה לא עשה לי כלום...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י B7M;1628951:
אני לא ממש מבינה בצילום אבל זה לא עשה לי כלום...:rolleyes:

זה העניין. שגם לי היו רגעים שאמרתי נו.. זה סתם תמונה סתמית. אבל היו רגעים שאמרתי זה משדר שלווה שקט וכמו שאמרו פה רחובות שוממים. לכן שאלתי. וגם כאן היו כאלה שזה ממש הימם אותם והיו כמוך שזה לא ממש עשה להם משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה מ;1628937:
לא מבינה בזה, אבל הכתום לא עושה לי תחושה של שקט אלא להיפך.

WB רגיל-אוטמט. זה סתם תאורה משעממת בתמונה הזאת. ניסיתי יותר מעניין. יכול להיות שהגזמתי במעלות קלווין. שומע את דעתך. אך לטעמי כתום מוסיף לאווירה של הלילה.

• הוסף לסימניות
מה שאצלי שידר:
הכתומה - שקט מסתורי וקצת מתח.
השחור לבן - שקט ורוגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה