צילום לפרויקט 2

• הוסף לסימניות
מה יותר טוב?
לא הצלחתי להפוך

קבצים מצורפים

• IMG_5514.JPG
    3.7 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בתמונה הנוכחית הפוקוס ברח אחורה, לדעתי לא תמונה להגשה.
הצבעים חמים מידי.
את ההיפוך עושים במחשב בקלות, לא באתר

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התגובה
שמתי לב שיש לי בעיה של פוקוס אך לא הבנתי למה כי אני כן מכוונת את הפוקוס
על מה הפוקוס נמצא פה בתמונה ומה לעשות כדי שהוא לא יברח?

מה הכוונה חמים?גוונים יותר של אדום?

איך הופכים את התמונה בתיקייה במחשב היא מופיעה לאורך וכשאני מעלה היא מתהפכת ולא מצאתי איפה להפוך אותה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;1880139:
קודם כל תודה על התגובה
שמתי לב שיש לי בעיה של פוקוס אך לא הבנתי למה כי אני כן מכוונת את הפוקוס
על מה הפוקוס נמצא פה בתמונה ומה לעשות כדי שהוא לא יברח?

מה הכוונה חמים?גוונים יותר של אדום?

איך הופכים את התמונה בתיקייה במחשב היא מופיעה לאורך וכשאני מעלה היא מתהפכת ולא מצאתי איפה להפוך אותה
אם את מכוונת את הפוקוס לעיניים והסטייה חוזרת על עצמה בכל התמונות זו בעיית כיול. אם יש לך ניקון, אפשר לשנות הגדרות במצלמה, בקנון ובכל מקרה, כדאי לקחת בהקדם לכיול במעבדה.
חמים בכלל, צולם בהגדרת WB בטמפרטורה גבוהה.
הורדתי את הצהוב והמג'נטה :
צפה בקובץ המצורף 267316
לגבי ההיפוך זה בהחלט מוזר, כשהורדתי זה ירד ישר. באיזו תוכנה הפכת אותה ?

• הוסף לסימניות
כן אני מכוונת את הפוקוס לעיניים תמיד כן ויש לי קנון .
באמת יפה השינוי
לגבי ההיפוך לא עשיתי כלום פשוט העליתי את הקובץ בנושא חדש לקחתי את התמונה מהתיקייה והיא מתהפכת לבד ואין שום לחצן שנותן לי אתהאפשרות להפוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה