- הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1746029:תסתכלי על הרקע האדום פה הוא הכי ברור
אם זה לא מספיק מובן אחפש תמונה אחרת
ולא מה?
(כלומר, חשבתי שזה משהו יותר מענין
נכתב ע"י RacheliM;1746029:תסתכלי על הרקע האדום פה הוא הכי ברור
אם זה לא מספיק מובן אחפש תמונה אחרת
נכתב ע"י יונה יונה;1746032:ולא מה?
(כלומר, חשבתי שזה משהו יותר מענין)
נכתב ע"י RacheliM;1746035:ולא לצד השני![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1746037:יס,
פשוט זה ברור מאליו ניסיתי לחשוב באיזו דרך עוד אפשר לשים...![]()
נכתב ע"י יעל א;1746132:אני תולה אותם כמו שצריך אבל מה שקורה שהילד שועט קדימה או נעמד ליד הרקע ו.. נשען על ה.. האויר! ונופל.
והאמא ואני צועקות אוי! רק שאני מתכוונת לרקע והיא לילד..
נכתב ע"י יעל א;1746192:בקשר לספל באמת רציתי לשמוע חו"ד
כדאי לי לרפד אותו בצבע אחר?
נכתב ע"י יונה יונה;1746338:אני דווקא כן חושבת שכדאי לרפד אותו, כי ככה את יחסית מוגבלת עם הצבעי בגדים שיכולים ללכת איתו.
(תרפדי אותו בירוק וככה יהיה לך קל להחליף לו צבעים לפי הבגד)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים