דרוש מידע צילום מהעינית או מהמסך?

• הוסף לסימניות
השאלה איזה רמה של צילום
בצילומי סטודיו שרוצים לשלוט בכיוון ובעוצמה של התאורה אז מביאים ציוד
אבל צילום בסיסי פשוט לא צריך ציוד מיוחד ובתנאי תאורה סבירים הצילום מעולה
זה מסתבר מה שאתם אומרים. רק בפועל כל צילום בבית בכל פינה בבית עדיין יש את ההפרעות האלה בוידאו (רק בצילום וידאו, בצילום רגיל מעולה)

• הוסף לסימניות
תאורת לד בבית גם עובדת לכם טוב בוידאו?

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לעלות לפה קובץ גדול כדוגמא אבל מצאתי דוגמא לזה באחד הסירטונים ביוטיוב (פתוח בנטפרי)
תראו את הרעשים על החליפה של הרב

• הוסף לסימניות
אין לי את המצלמה הזו כבר שנים .נסי לחוץ איפה שסימנתי לך . אולי שם עוברים בין המצבים.(לא בטוחה )
צילום מסך 2023-05-31 161931.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ווא איזה הקפצה.
שאלתי פעם איזה צלם למה הוא מסתכל דרך העיינית, הרי יותר קל מהמסך
אז הוא אמר לי: "איך אני יכול לקחת 300 לשעה אם אני יצלם כמו אנשים רגילים? אני חייב לשדר מקצועיות!"
עכ"ל. עפ"ל

לא יודע אם הוא התכוון באמת או בצחוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה