דרוש מידע תיקון מצלמות

• הוסף לסימניות
2 שאלות חשובות, תודה מראש על העזרה!!!!

1. יש לנו מצלמה G7 די חדשה (פחות משנה) מלפני חודשיים המצלמה עובדת פיקס, אבל בכל פעם שמנסים לצלם בה היא עושה מסך שחור ונתקעת או רושמת את ההודעה הבאה:
זוהתה שגיאת מצלמה, ייכבה אוטמטית, הפעל מחדש את המצלמה, EO2
1752524406323.jpeg

בחיימקה בב''ב אמרו לה שהתיקון של זה מתחיל ב600-700 ומעלה, לא פירטו מה ומדוע...
יש דרך להציל את המצלמה במחיר סביר?
נקנתה במחיר לא זול מסוכן באלעד, איו לי מושג על אחריות... ☹️☹️☹️☹️

2. נפל לי הסוגר של העדשה ממצלמה 720 (ישנה מאוד אבל עובדת פיקס!) כמה אמור לעלות תיקון של דבר כזה? מוכנה להגיע לכל אזור המרכז על מנת לתקן בצורה טובה ובמחיר סביר. (זה היה בתיקון כי לא נסגר עד הסוף, חזר מקנון אחרי מחיר מפולפל, נסגר בארגז לקראת מעבר דירה ויצא בלי כל החלק...)

1752524463087.jpeg

אין מילים!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש את פרעס ממודיעין עילית.
אוכל לברר מס' שלו או שתחפשי בעצמך,
מתגורר ברח' נתיבות שלום 6.

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש מלא אנשים שנהרס להם הG7 מענין למה אולי זה באג בייצור
אני כבר תיקנתי פעמיים ועלה לי הרבה כסף בתוך 5 שנים
סליחה על הסטת הנושא

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש מלא אנשים שנהרס להם הG7 מענין למה אולי זה באג בייצור
אני כבר תיקנתי פעמיים ועלה לי הרבה כסף בתוך 5 שנים
סליחה על הסטת הנושא
הG7 שלי כבר בת 6+ עלתה 2000 מיד כשנכנסה לשוק ועובדת תותח בלי שום תקלה ושום תיקון בלי עין הרע.
הם רשמו בשירשור מצלמות שהיום כל המצלמות בשוק הם מחודשות או תצוגה וG7 חדשות ממש, אין בכלל.
כנראה שמכאן מגיעה כמות התקלות הגדולה בשנה החולפת, והכמות רק הולכת וגדלה....

• הוסף לסימניות
הG7 שלי כבר בת 6+ עלתה 2000 מיד כשנכנסה לשוק ועובדת תותח בלי שום תקלה ושום תיקון בלי עין הרע.
הם רשמו בשירשור מצלמות שהיום כל המצלמות בשוק הם מחודשות או תצוגה וG7 חדשות ממש, אין בכלל.
כנראה שמכאן מגיעה כמות התקלות הגדולה בשנה החולפת, והכמות רק הולכת וגדלה....
לפי מה שראיתי יש הרבה מהG7 שהם נהרסות במיוחד בחלק של המסך, והמצלמה שלי היא מקורית חדשה מהאריזה ולא מתצוגה והיא נהרסה לי ,אבל זה סתם נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
יש אחד "בועז תיקוני מצלמות" מגיע אליכם הביתה ולוקח את המצלמה לתיקון,
אני אישית, ושמעתי מעוד כמה, היינו ממש מבסוטים ממנו.
המספר הוא:0585669667

• הוסף לסימניות
יש לך ברחוב הרב קוק את מטאור. תיקן לנו הרבה פעמים את המצלמות (2 של 620) גם בבעיה הזאת שזה בעיה בעדשה
וגם בסוגר. יש לו אחריות על העבודה לפעמים חודש, 3 חודשים או חצי שנו ושנה.. הוא מחליט לפי אופי התייקון יש לו חלקי חילוף של כל המצלמות האלה (החליף לנו מסך חדש)

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה גם בקשר לתיקון מצלמה
יש לי מצלמה SX730 כבר 4 שנים ב"ה
ובזמן האחרון אני שמה לב
שהיא מצלמת כבר לא כזה חד כמו בהתחלה
מישהו יודע אם זה משהו שאפשר לתקן?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה גם בקשר לתיקון מצלמה
יש לי מצלמה SX730 כבר 4 שנים ב"ה
ובזמן האחרון אני שמה לב
שהיא מצלמת כבר לא כזה חד כמו בהתחלה
מישהו יודע אם זה משהו שאפשר לתקן?
תודה רבה
ברוב המקרים אפשר לתקן או לפחות לשפר את אחדות
מחיר אמור לעלות מקסימום 120 שקל או משהו כזה אצל 0548445557
לדעתי הוא לא יקח את ה 100 שקל גם לא

לפעמים שמעתי אותו מדריך אנשים בטלפון מה לעשות לבד בתקלה הזאת בדגם הזה ובעוד כמה דגמים ללא תמורה אם יש לכם ידיים טובות

• הוסף לסימניות
ברוב המקרים אפשר לתקן או לפחות לשפר את אחדות
מחיר אמור לעלות מקסימום 120 שקל או משהו כזה אצל 0548445557
לדעתי הוא לא יקח את ה 100 שקל גם לא

לפעמים שמעתי אותו מדריך אנשים בטלפון מה לעשות לבד בתקלה הזאת בדגם הזה ובעוד כמה דגמים ללא תמורה אם יש לכם ידיים טובות
מישהו מכיר את המתקן מצלמות הזה? מישיבת מיר? למישהו יש איתו ניסיון? אפשר לסמוך עליו עם G7??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה