צילום מוצרים על איזה צבע?

• הוסף לסימניות
קפצתי מהפורום השכן..
על איזה משטח באיזה צבע מומלץ לצלם מוצרים כדי שיראו טוב וגם לא יהיה קשה לצרוב אותם מהרקע?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1101705:
קפצתי מהפורום השכן..
על איזה משטח באיזה צבע מומלץ לצלם מוצרים כדי שיראו טוב וגם לא יהיה קשה לצרוב אותם מהרקע?
תודה לעונים

לבן :)

• הוסף לסימניות
תלוי על איזה רקע הולכים להדביק אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1101705:
קפצתי מהפורום השכן..
תודה לעונים

נכתב ע"י קקטוס;1101734:
תלוי על איזה רקע הולכים להדביק אותם.

???

• הוסף לסימניות
הוא התכוון, לאחר הצריבה בפוטושופ, על איזה רקע מדביקים את המוצרים.
נכון?

• הוסף לסימניות
מה לא מובן?
אם זו קוביית עץ הייתי משתמש בלבן בכל מקרה, אבל אם זה מוצר מבריק שמחזיר השתקפות, או מוצר מורכב ומסובך שאני הולך להדביק אותו ברקע שחור, למה לצלם על רקע לבן ולעבוד קשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1101744:
מה לא מובן?
אם זו קוביית עץ הייתי משתמש בלבן בכל מקרה, אבל אם זה מוצר מבריק שמחזיר השתקפות, או מוצר מורכב ומסובך שאני הולך להדביק אותו ברקע שחור, למה לצלם על רקע לבן ולעבוד קשה?

סלח לי על השאלה החצופה

אתה מצלם מוצרים?

כשמצלמים על שחור זה ב95% לא בכדי לצרוב את המוצר
כשמוצר מיועד מראש לצריבה מצלמים על לבן

• הוסף לסימניות
אני מדבר על ה5% הנותרים... (לדעתי 7.3% אבל למה להתווכח?)
והסברתי בדיוק למה התכוונתי.
לכתוב "לבן" זו תשובה, אבל חלקית. (השאלה גם הייתה חלקית, לכן העלתי את זה בתור כיוון חשיבה, בדיוק כמו שאתה העלית כיוון חשיבה)

• הוסף לסימניות
אסביר: אני לא צלמת אבל עלי לצלם כמה מוצרים, המוצרים עתידים להיות על רקע תכלת, כך שכל טיפת לבן מיותרת תהיה ניכרת עליהם. לצלם על לבן זה יפה מאוד אבל עבודה קשה לצריבה. לכן אני שואלת אם יש אופציה אחרת (גם שחור הוא בעייתי באותה מידה)
תודה
נ.ב אני יודעת שאני בפורום מקצועי ובשביל להוציא צילום מוצר איכותי עלי לקחת צלם מקצועי, אבל זה מה שנתבקשתי. אז מי שמוכן לעזור תודה רבה – ומי שמרגיש רע עם זה..

• הוסף לסימניות
אם לא מדובר במוצרי השתקפויות. כדאי לשקול רקע ירוק.

• הוסף לסימניות
התשובה הנכונה היא,
רקע ניגודי לצבע המוצר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1101859:
התשובה היותר נכונה.
צבע שלא נמצא במוצר המצולם.

ניגודי!!
לא רק שלא נמצא.

ככה אפשר לצרוב בקלי קלות דרך כלי הערוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1101862:
ניגודי!!
לא רק שלא נמצא.

ואם יש כמה מוצרים אז לכל מוצר הצבע הניגודי לו? ואם הצבע אפור – מה ניגודי לו?
אשמח מאוד גרפיקאים וצלמים שתשתפו מה אתם עושים, באמת אתם עובדים עבודת נמלים על כל מוצר לצרוב עם מברשות וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1101870:
ואם יש כמה מוצרים אז לכל מוצר הצבע הניגודי לו? ואם הצבע אפור – מה ניגודי לו?
אשמח מאוד גרפיקאים וצלמים שתשתפו מה אתם עושים, באמת אתם עובדים עבודת נמלים על כל מוצר לצרוב עם מברשות וכו'

יש פטנטים וקיצורים,
אישית אני צורבת עם וואקום ועוד כל מיני שיטות כך שזה ממש חיים קלים.

(ובד"כ כן יוצא לי לצרוב מרקע לבן:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1101862:
ניגודי!!
לא רק שלא נמצא.

שמעת פעם על מסך כרומקי?
אני אישית מצלם על רקע לבן.

אגב, מה זה כלי הוואקום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1101879:
שמעת פעם על מסך כרומקי?
אני אישית מצלם על רקע לבן.

אגב, מה זה כלי הוואקום?

זה משטח + עט שמשמש כעכבר לכל דבר
מאוד נוח לעבוד עם זה בגרפיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1101862:
ניגודי!!
לא רק שלא נמצא.

למה בכלי הערוצים.
מספיק צבע אחד שלא קיים במוצר.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 132.8 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה