צילום מזון - פעם ראשונה.

• הוסף לסימניות
בעקבות צילומי המזון שהתרבו פה לאחרונה. החלטתי לנסות גם. אז זה החלק שלי מהפעם הראשונה. כמה שיותר ביקורות כך אלמד להבא.

מרק פטריות.

צפה בקובץ המצורף 280146

[טוב, אז ככה, שלשה ביקורות יש לי על עצמי שחשבתי על כך אחרי הצילום. 1. התאורה היתה צריכה לבוא משמאל. 2. צלחת קצת יותר משודרגת. 3. ניקוי שארית המרק מדפנות הצלחת...]

• הוסף לסימניות
אתה בכיוון...
תוסיף לרשימה זווית נמוכה יותר וצמצם קצת יותר פתוח.
17-50, נכון?

• הוסף לסימניות
4. מדי קלוז אפ. הפריים חנוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1978404:
אתה בכיוון...
תוסיף לרשימה זווית נמוכה יותר וצמצם קצת יותר פתוח.
17-50, נכון?

למה צמצם פתוח יותר? [הייתי על 14].
17-50 גם נכון.

מאיפה אתה יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1978408:
למה צמצם פתוח יותר? [הייתי על 14].
אם קיבלת השראה מצילומי המזון שהלכו כאן לאחרונה, בכולם ה'Bokeh' משחק תפקיד חשוב. תסתכל שוב.
נכתב ע"י ראובן 10;1978408:
מאיפה אתה יודע?
אני יותר זוכר מאשר יודע...;)
והפריים נראה כמו 50mm על קרופ, לא כמו 100mm macro על קרופ. ככה זה.

• הוסף לסימניות
גם הכף מפריעה, במקום הולכת העין על המרק, העין הולכת לאורך ידית הכף, חלק מהצילום הוא גם הסטיילינג

אפשר להסתכל בהערות שמעירים לי פה באשכולות, (אני למדתי המון והתקדמתי בזכותן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1978414:
אני יותר זוכר מאשר יודע...;)

כל הכבוד! עכשיו גם אני נזכר. אתה דחפת אותי לעדשה הזו. ותודה לך על כך. אין לך מושג כמה התקדמתי איתה באירועים. היא טובה מאוד. !!Thank you

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1978446:
גם הכף מפריעה, במקום הולכת העין על המרק, העין הולכת לאורך ידית הכף, חלק מהצילום הוא גם הסטיילינג

אפשר להסתכל בהערות שמעירים לי פה באשכולות, (אני למדתי המון והתקדמתי בזכותן)

תודה.

את בטוחה שכדאי לסלק כף מצלחת מרק. נ"ל שזה חלק מהאוטנטיות של צלחת מרק שמגיעה עם כף בד"כ.

• הוסף לסימניות
רק לי מפריע הצל שהצלחת יוצרת על המרק?
רפלקטור היה יכול לפתוח את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימי כהן;1978521:
רק לי מפריע הצל שהצלחת יוצרת על המרק?
רפלקטור היה יכול לפתוח את זה

נכון. או פלאש מוגבה יותר משמאל.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה.
על איזה צמצם אתם בצילומי מזון. ועל כמה הפלאש?

• הוסף לסימניות
:)
זה כמו לשאול על איזו מהירות נוהגים?

זה אינדוודואלי מה אתה רוצה להשיג, כלומר אם רוצים רוצים להשיג מראה רך, אז על העוצמה הכי נמוכה עם סופטבוקסים ומרככים, ואם מראה קשה אז עוצמה יותר גבוהה, אם רוצים עומק שדה רדוד אז פותחים צמצם ואם רוצים יותר פרטים סוגרים צמצם.

מובן?

• הוסף לסימניות
:)
זה כמו לשאול על איזו מהירות נוהגים?

זה אינדוודואלי מה אתה רוצה להשיג, כלומר אם רוצים רוצים להשיג מראה רך, אז על העוצמה הכי נמוכה עם סופטבוקסים ומרככים, ואם מראה קשה אז עוצמה יותר גבוהה, אם רוצים עומק שדה רדוד אז פותחים צמצם ואם רוצים יותר פרטים סוגרים צמצם.

מובן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1978525:
נכון. או פלאש מוגבה יותר משמאל.
עדיין היה נוצר צל מהכפית, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימי כהן;1978574:
עדיין היה נוצר צל מהכפית, לא?

נכון. לא חשבתי על זה. אך את עיקר הצללית הקשה פתרנו. בכל זאת בטח יש פתרונות אחרים. כמו ריכוך של מטריה או סופטבוקס. או רפלקטור כמו שכתבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה