לא הבנתי.נכתב ע"י צילומית;1032719:מינימלי-
20 תמונות באלבום דיגיטלי 480 שח כל תמונה נוספת 15
ממש מינימלי!!!
נכתב ע"י רחלים;1033053:מה יש לכן, צלמות מקסימות.
אתן כ"כ טובות, תומכות ועוזרות אחת לשניה. באמת.
חבל שכך אתן יורדות על אנשים שבכלל לא מתכוונים לבזות את המקצוע שלכם, או להוריד מחירים.
יש הרבה אנשים בשוק, ויש גם רמות הכנסה.
אם אין לי אפשרות לשלם הרבה ואני מאד חושקת בצילום מקסים, אני לא יכולה לבקש הצעת מחיר הכי זולה?
זה מקובל בכל מקצוע בשוק.
ושוב, אני באמת מדגישה, שיש לכן באמת אהבת הזולת ועזרה יוצאת מן הכלל
אבל תנסינה להבין את הצד השני, זה שאין לו כל כך. ולא מוותר עליכן.
אז הוא מנסה.
לא נכון, היא ביקשה את ההצעה המינימלית מהצלמת המקסימלית.נכתב ע"י רבקה.;1033064:כתבת יפה, אבל חשוב לשים לב שבעיקרון התגובות פה בשרשור הן מתוך שעשוע, לא סרקזם.
(ובגדול אם רוצים לבקש הצעות מחיר על הטווח הזול עדיף לציין "התקציב שלנו קטן, נשמח לקבל הצעות מחיר מצלמות שמחירן יחסית נמוך" או משהו בסגנון הזה, ולא לכתוב כפי שכתבה פותחת השרשור. הניסוח הלקוני שלה נשמע קצת כאילו היא התקשרה להזמין פיצה. לפעמים בלי קשר לבקשה להצעות מינימליות דווקא, הלקוניות היא זו שנותנת הרגשה של זלזול. אני יודעת שהיא לא התכוונה, סתם מציינת את זה פה כי אולי זה ישנה ניסוח של מישהו בעתיד.)
נכתב ע"י pink;1032098:אשמח לקבל הצעת מחיר לחבילת תמונות מינימלית בב"ב.
תודה.
נכתב ע"י רבקה.;1033064:כתבת יפה, אבל חשוב לשים לב שבעיקרון התגובות פה בשרשור הן מתוך שעשוע, לא סרקזם.
גם מתוך שעשוע, למה דווקא בפורום צילום א"א לשאול שאלה ולקבל תשובה לעניין, תמיד או ישתעשעו או ילגלגו או יתעצבנו או.. או.. רק לא יענו נורמלי.
מי שלא מתאים לה לענות שלא תענה, אבל זה חופר כבר עם הציניות והקריצות למינהן..
נכתב ע"י photosbyrik;1033102:לכל צלמת יש חבילה מינימלית בסיסית. אני מאמינה שלא בתקציב שלך. לדעתי צריך לנסח קצת אחרת.
אני ממליצה משהוא בסגנון יש לי כך וכך ילדים ואני מעוניינת בצילומי חוץ באזור בני ברק התקציב המקסימלי שלי הוא כך וכך. העם יש כאן צלמת שמתאימה לתקציב שלי?
לא הבנתי מה תפקידן של המילים "לא נכון" בפתחה של התגובה שלך. האם סתרת במשהו את דבריי? אם לדעתך כן, אנא צטט את המילים בתגובתי שלדעתך סתרת.נכתב ע"י א.ד.;1033076:לא נכון, היא ביקשה את ההצעה המינימלית מהצלמת המקסימלית.
היא רוצה צלמת הכי טובה וכמה הסכום המינימלי שהיא תצטרך לשלם להכי טובה!
זה ברור וזה גם מאד לגיטימי
אין פה בקשה מוזרה או לא תקינה.
מנסיון רב כשמגיעים לפורום עיצוב כאלה שמבקשים לשלם פחות מהמקובל בשוק מאוד מתעצבנים עליהם, ובצדק.נכתב ע"י EC;1033117:אוקי, יכול להיות שאת צודקת בדבריך, אבל זה תופעה רווחת ולא ח"פ שמי ששואל בפורום הזה הצלמות כאן פשוט אוכלות אותו,(חלקן ראוי לציין, ממש לא כולם) ונראה שמתחרות ביניהם מי תענה יותר בציניות ובעוקצנות...
כולה שאלה בתמימות מתוך רצון לקבל תשובה עניינית ומקצועית, מה אתן רוצות להרביץ לנו??
נכתב ע"י השקעה;1033126:מנסיון רב כשמגיעים לפורום עיצוב כאלה שמבקשים לשלם פחות מהמקובל בשוק מאוד מתעצבנים עליהם, ובצדק.
אני לא יודעת אם זה מה שפותחת השרשור ביקשה אולי היא סתם מחפשת מישהי שתתאים לתקציב ממוצע ותצלם כמות קטנה של תמונות אבל אני חושבת שהכי הוגן למצא כמה צלמות שאוהבים את העבודות שלהן (ונראה שהן יחסית לא יקרות אם זה מה שמחפשים) ולבקש הצעת מחיר ומחיר חבילה מינימלית ולא לעבוד בשיטה של מכרזים,ככה נראה לי.
נכתב ע"י EC;1033141:אני ע"פ רואה שהיא ביקשה הצעת מחיר לחבילה מינימלית ולא מחיר מינימלי לחבילה,אז במקום או להשיב לעניין או לא להגיב בכלל או לחלופין גם להגיב מה שאת כתבת ( למצוא צלמת מועדפת ואצלה לברר) מתחילים לעקוץ אותה מכל כיוון ולפרש באופן ציני את דבריה (עייני לעיל) וזה דבר החוזר ונשנה כאן, שאלה- תגובות לא לעניין- זעם- עצבנות-נעילת/מחיקת הפורום וחוזר חלילה, אז לתשומת לב מינימום אנושיות לא תזיק.. לתועלת כולם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים