צילום מלכותי :)
ר רחלי 1234 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 5/3/19 הוסף לסימניות #2 איזה מתוקה המון בהצלחה רק תורידה לה קצת אדמומיות מהפנים
ש שרי גוטשטיין - רגעים משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 5/3/19 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י רחלי 1234: איזה מתוקה המון בהצלחה רק תורידה לה קצת אדמומיות מהפנים לחצ/י כדי להרחיב... דבר ראשון תודה על המחמאה (זאת הנסיכה שלי) ולגבי האדמומית - עכשיו כשאת כותבת אני שמה לב. בתמונה המקורית היא לא אדומה, זה נהיה בהקטנה.
נכתב ע"י רחלי 1234: איזה מתוקה המון בהצלחה רק תורידה לה קצת אדמומיות מהפנים לחצ/י כדי להרחיב... דבר ראשון תודה על המחמאה (זאת הנסיכה שלי) ולגבי האדמומית - עכשיו כשאת כותבת אני שמה לב. בתמונה המקורית היא לא אדומה, זה נהיה בהקטנה.
ש שרי גוטשטיין - רגעים משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 5/3/19 הוסף לסימניות #5 הורדתי את האדמומיות בפנים.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת