עזרה צילום מסך גלקסי הדרן

• הוסף לסימניות
איך עושים צילום מסך בגלקסי J1 של הדרן?

• הוסף לסימניות
לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי וכפתור הבית בו זמנית עד שנשמע צליל הצילום.

• הוסף לסימניות
ישר כח!!

ועוד משהו.

האם אתם יודעים למה באפליקציה של גימייל אני לא מצליחה לשלוח מיילים לקבוצות של אנשי קשר ששמורים לי במייל?

• הוסף לסימניות
ישר כח!!

ועוד משהו.

האם אתם יודעים למה באפליקציה של גימייל אני לא מצליחה לשלוח מיילים לקבוצות של אנשי קשר ששמורים לי במייל?
זה לא אמור להיות.
מה השגיאה שמופיעה??

• הוסף לסימניות
ישר כח!!

ועוד משהו.

גם אצלי אף פעם לא עולות קבוצות בג'ימייל של טלפון. (היו לי כמה סוגי מכשירים). חשבתי שככה זה... אם מישהו מכיר דרך "להביא" אותן למכשיר, גם אני אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
כמו כן, לגבי גלקסי J1 אשמח לדעת איך באפליקציה של ג'מייל הופכים הודעה להיות כדואר שלא נקרא. כדי שאפתח את המחשב ותקפוץ לי מיד בתחילת המיילים. תודה!

• הוסף לסימניות
כמו כן, לגבי גלקסי J1 אשמח לדעת איך באפליקציה של ג'מייל הופכים הודעה להיות כדואר שלא נקרא. כדי שאפתח את המחשב ותקפוץ לי מיד בתחילת המיילים. תודה!
לוחצים על ההודעה ואז על המעטפה שמופיע לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה