Make צילום מסך- האם יש דבר כזה??? http פותח לי דף אינטרנט כלשהו.

• הוסף לסימניות
ואני צריכה צילום מסך של דף האינטרנט. איך עושים את זה?????

• הוסף לסימניות
את צריכה צילום מסך רגיל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוקבת..

• הוסף לסימניות
כן

@rabin
האם ניתן להשתמש בממשק api בתוכנית החינמית?
מניסיון שלי כן, אבל בדקתי את זה מזמן אולי יש הגבלות.

לקרוא את התיעוד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מניסיון שלי כן, אבל בדקתי את זה מזמן אולי יש הגבלות.

לקרוא את התיעוד...
תודה
הapi עובד נהדר ומהיר
שאלה מאתגרת:
אני צריכה צילום מסך של חשבונית באתר הזה- והנה מה שמביא לי:
1705225665562.png

הוא כל כך מהיר, שהדף לא מספיק להיטען עד הסוף ולכן החשבונית עדיין לא מוצגת בצילום מסך שלקח.
יש פיתרון?
האם יש אפשרות להוסיף דיליי לגוף הבקשה?
@rabin

• הוסף לסימניות
תודה
הapi עובד נהדר ומהיר
שאלה מאתגרת:
אני צריכה צילום מסך של חשבונית באתר הזה- והנה מה שמביא לי:
צפה בקובץ המצורף 1549904
הוא כל כך מהיר, שהדף לא מספיק להיטען עד הסוף ולכן החשבונית עדיין לא מוצגת בצילום מסך שלקח.
יש פיתרון?
האם יש אפשרות להוסיף דיליי לגוף הבקשה?
@rabin
נפתר- הכתובת url שהם נותנים מסתיים בספרה 1 שיניתי לספרה 3 והקובץ נטען יופי...
כנראה שזה מה שמוסיף דיליי לגוף הבקשה, רק מוזר שהם לא מציינים זאת בדוקומנטציה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה