כללי צילום מסך - לא פעיל

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה?
אני רוצה לעשות צילום מסך, אך הפעולה לא מצליחה.
אודה לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
אני מצרפת לשאלה עוד שאלונת:
אצלי באינדיזיין הוא מוכן לעשות צילום מסך רק פעם אחת כלומר: צילום, הדבקה ובצילום הבא הוא מדביק שוב את הצילום הקודם. מאד מפריע לי בעבודה. בשאר התוכנות זה בסדר. מה יכולה להיות הסיבה? הפתרון?

• הוסף לסימניות
זאת בעיה לא ברורה בד"כ אחרי שמפעילים את המחשב מחדש היא נגמרת וצילום המסך חוזר לעבוד כרגיל.

• הוסף לסימניות
אצלי (מקלדת מייקרוסופט), הצילום מסך פעיל רק כשהכפתור שנועל את הF כבוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;451419:
אצלי (מקלדת מייקרוסופט), הצילום מסך פעיל רק כשהכפתור שנועל את הF כבוי.
אכן, היא באמת די חדשה ואף פעם האופציה הזו לא היתה פעילה לי
עכישו יש מוצא!
תודה.

• הוסף לסימניות
כדי לעשות צילום מסך, לוחצים במקלדת על כפתור print screen (זה נראה כאילו לא קורה כלום, אך זה צילם) ואז הולכים ומדביקים את זה בצייר או פוטושופ ושומרים.

אם רוצים לצלם רק את החלון הפעיל, אז בנוסף למקש הנ"ל מוסיפים alt.

ככה את עושה וזה לא עובד?

• הוסף לסימניות
בשביל לצלם מסך לא מספיק ללחוץ print screen לבד אלא Ctrl print screen.

• הוסף לסימניות
אולי בהזדמנות זו אומר שכשיש תוכנה יעודית לצילום מסך זה חוסך הרבה זמן כי אפשר לצלם לפי אזור לפי חלון לפי אישור של חלון ולשמור באיזה פורמט שרוצים לא צריך לצלם מסך ואחרי זה לרוץ לצייר פוטושופ אינדיזיין או מה שזה לא יהיה ולחתוך את התמונה
יש תוכנות שיתנו גם לכם את כל החלון כולל גלילה שלו זה יראה כך
אצלי זה מובנה בשולחן עבודה ואני חייב לציין שזה שדרוג יוצא מן הכלל

קבצים מצורפים

• פרוג - מערכת פורומים למעצבים, ציירים, צלמים ובוני אתר
    KB 328.7 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י natush;451443:
כדי לעשות צילום מסך, לוחצים במקלדת על כפתור print screen (זה נראה כאילו לא קורה כלום, אך זה צילם) ואז הולכים ומדביקים את זה בצייר או פוטושופ ושומרים.
אם רוצים לצלם רק את החלון הפעיל, אז בנוסף למקש הנ"ל מוסיפים alt.
ככה את עושה וזה לא עובד?

אכן, לא היום נולדתי..
הפתרון של גרף עובד. זה כנראה בעיה במקלדת הספציפית.

• הוסף לסימניות
מווינדואוס ויסטה ומעלה, נוספה אפשרות לצילום מסך בעזרת כלי מובנה: snipping tool - כלי החיתוך
כלי שימושי ביותר ונוח!
הוא נמצא ב"התחל"- כל התוכניות- עזרים- כלי החיתוך
כמובן שאפשר לשים אותו בשורת ההתחל לקיצור דרך

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 8.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
trew אולי אפשרקישור להורדת התוכנה?
ובקשר לצילום מסך, אצלי זה לא פעיל לתוכנת וורד ולעומת זאת הוא נותן לי להדביק לפואאר פוינט... למה? לאלוקים פתרונים...XP

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את התוכנות הבאות הווינדוס מאותה סיבה שאני לא משתמש הרבה בווינדוס ולא הצטרכתי אחת כזאת
הנה פורום חרדי שמדבר בדיוק על זה יש לינקים ישירים וגם על האתר פתוח לנתיבים אם זה מעניין מישהו
http://platforum.co.il/17/ממליץ-בחום-תוכנה-לצילומי-מסך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה