- הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1112617:תלחצי על 'התחל', תעלי קצת ישלך 'כלי החיתוך' תבחרי בו, ותסמני במסך את החלק שאת רוצה ותשמרי.
זה לא בהכרח נמצא ב'תפריט ההתחלה',
צריך הגדרה ספציפית בשביל שזה יהיה שם..
נכתב ע"י EC;1112617:תלחצי על 'התחל', תעלי קצת ישלך 'כלי החיתוך' תבחרי בו, ותסמני במסך את החלק שאת רוצה ותשמרי.
נכתב ע"י grafix;1112630:משום מה נראה לי שמה שרמה כותבת זה יותר מסובך.
תלחצי על הלחצן prtscr ותכנסי לכל תוכנה שיש לך (ורד/ אינדיזיין / אילוסטרייטור / פוטושופ) תדביקי, ואז את יכולה לחתוך שיראו רק את מה שאת רוצה להראות, תשמרי ותעלי את הקובץ לכאן.
נכתב ע"י רמה פלוס;1112646:מניתי לעיל 3 סיבות למה יותר נוח ללכוד את המסך..
רבש"ע בשביל ללכוד מסך אני צריך לפתוח פוטושופ??? מה ביקשתי ללכוד חתיכה מהמסך, לא יותר.
מצמידים את כלי החיתוך לתפריט ההתחלה [פעולה חד פעמית],
וכל פעם שרוצים ללכוד חתיכה, לחיצת התחל קטנטנה, לכידה, וחסל, וזה נשמר ישירות על שולחן עבודה..
אבל זה וויכוח לא ענייני, כל אחד יעשה מה שבא לו/שנראה לו יותר נוח.
יש למישהו איך לעזור לה [פותחת האשכול] עם הבעיה שלה?
עכשיו דיברת לענייןנכתב ע"י רמה פלוס;1112646:מניתי לעיל 3 סיבות למה יותר נוח ללכוד את המסך..
רבש"ע בשביל ללכוד מסך אני צריך לפתוח פוטושופ??? מה ביקשתי ללכוד חתיכה מהמסך, לא יותר.
מצמידים את כלי החיתוך לתפריט ההתחלה [פעולה חד פעמית],
וכל פעם שרוצים ללכוד חתיכה, לחיצת התחל קטנטנה, לכידה, וחסל, וזה נשמר ישירות על שולחן עבודה..
אבל זה וויכוח לא ענייני, כל אחד יעשה מה שבא לו/שנראה לו יותר נוח.
יש למישהו איך לעזור לה [פותחת האשכול] עם הבעיה שלה?
נכתב ע"י grafix;1112665:אתה יודעה מה? קראתי שוב את הודעותיך ואתה נשמע דוקא משכנע, עד עכשיו לא ראיתי אפילו מה שכתבת מרוב שהייתי עסוקה בלהסביר את עצמי, תגיד, איך אני מוצאת את כלי החיתוך?
נכתב ע"י לאהלה ג;1112673:כמו שענו לי מקודם
התחל - עזרים - כלי החיתוך
לדעתי, תעלי באשכול נפרד, כי לאשכול הנוכחי נכנסים רק אלו שמתעניינים בצילום מסך.נכתב ע"י לאהלה ג;1112678:שכחתם כבר את הבעיה שלי?
מה אני עושה איתה? בבקשה?
נכתב ע"י רמה פלוס;1112616:כל התוכניות>עזרים>כלי החיתוך.
נכתב ע"י ד ה;1142382:נעלם לי!!!!!!!! מה עושים?
נכתב ע"י מילה בסלע;1142396:לאלה, תעבירי לפורום עריכת וידאו ומצגות. בהצלחה, תני כמה שקלים לקופת העיר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים