צילום מרוח

• הוסף לסימניות
האם מישהי נתקלה בבעיה של פסים נמרחים לרוחב כאשר אני מסריטה לדוג' מקהלה עם הרבה תנועה כאשר אני עושה פאן עדין ואיטי עם המסרטה הבנות כאילו נמרחות,
מה שמוזר שבפרימייר אני לא נתקלת בבעיה הזו רק בחומרי גלם עצמם,
החלפתי כרטיס זיכרון למסרטה והבעיה ממשיכה?

תודה מראש לכל המגיבים/ות

• הוסף לסימניות
כשאת שומרת תראי שבfield order זה על progressive

• הוסף לסימניות
כשאת את עושה אקספורט לסרט בפרימייר.

קבצים מצורפים

• progressive.PNG
    KB 10.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה על התשובה המושקעת...
אבל-
ברור שזה על progressive
כפי שרשמתי בפרימייר הכל נראה חלק ומצוין זה רק בחומרי גלם עצמם שאני מורידה אותם למחשב אני נתקלת בבעיה של המריחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי אנגלנד;1964599:
תודה על התשובה המושקעת...
אבל-
ברור שזה על progressive
כפי שרשמתי בפרימייר הכל נראה חלק ומצוין זה רק בחומרי גלם עצמם שאני מורידה אותם למחשב אני נתקלת בבעיה של המריחה.

אולי חסר מקודדים.

• הוסף לסימניות
לפעמים זו בעיה של מדיה פלייר, תנסי בנגן אחר.
לפעמים זו בעיה של מספר פרימים לשניה.
נגיד המסרטה שלך 30 (NTSC) והגדרת את הקובץ על PAL) 25)
ויש פעמים כאלו שמהירות התריס לא מספיק גבוהה במסרטות מיני HD.
בכל פעם מצאתי פתרון שונה. לא זוכרת מה היה.
היום אני על DSLR.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אבל א"כ אני חושבת שהבעיה היא שמהירות התריס לא מספיק גבוהה במסרטות מיני HD.
כיצד אני יכולה לפתור את הבעיה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה