צילום משפחתי

• הוסף לסימניות
מחפשת צלמת שיכולה לצלם תמונה משפחתית ענקית
של 34 ילדים בלי עין הרע.
עדיפות לצילום חוץ.
עדיפות לצלמת שיכולה לצלם באשדוד.
אשמח לשמוע פרטים והמלצות.

• הוסף לסימניות
אישית פרויקט כזה,לא הייתי מתחילה בפחות מ850 ש''ח, אבל אני לא מאשדוד לא יכולה לעזור לך :)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עשיתי דבר כזה למשפחה של 35 איש. בסטודיו.
אם מעניין אותך בבני ברק, את יכולה לפנות.
לגבי חוץ, נראה לי שיעל איזיקוביץ' עשתה את זה פעם.

• הוסף לסימניות
דבורי ליברמן אלופה! (העלתה לאחרונה תמונה משפחתית מהממת..)

• הוסף לסימניות
סטודיו ברקע לבן
כל משפחה בנפרד (7 משפחות)
ואז לחבר למשפחתית ענקית
יוזיל לי במחיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעל אייזקוביץ עשתה לנו יופי של עבודה עם 25 ילדים וים של סבלנות!

• הוסף לסימניות
אני לא מאשדוד, אבל התנסתי בפרוייקט דומה והחלטתי פשוט לא לעשות את זה יותר

כמות העבודה בשעת הצילום (להחזיק ראש עם 5 משפחות, כשיש המון קטנים בצורה לא מאוזנת - ז"א לא כמו במשפחה רגילה שיש לך חלק קטנים וחלק גדולים כאן יש לך המון קטנים שלא מחזיקים את עצמם לבד) צריך תכנון כמעט אדריכלי לכזה דבר שלא להתחיל לדבר על העריכה שאחרי שזה פשוט שעות!!
אז היה נראה לי שחיתות לתמחר ב 850 ש"ח תמונה "אחת" ותמחרתי פחות.
בדיעווד הוצאתי תמונה מושלמת בהפסד מוחלט של שעות עבודה שלי מול מה הסכום שדרשתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה