נכתב ע"י ירושלמית0;2450339:את רצינית??
יווו איזה מתוקה...
אני שולחת לך באישי
נכתב ע"י מתמחה;2450335:ירושלמית,
מתי את צריכה ללדת בעז''ה?
אני מכינה לך קופסת פרלינים \ פטיפורים \ קינוחים לברית\ לקידוש.
אני בטוחה שזה גם מאוד ישמח אותך גם אם לא היית מרשה זאת לעצמך אחרי שנות הציפייה!!!
מתרגשת איתך ממש!!!
נכתב ע"י EstiArt;2450625:אני חושבת שאם תפרסמי אשכול שאת מסכימה לבארטר יקפצו עלייך צלמות מעולות...!
נכתב ע"י מתמחה;2450335:ירושלמית,
מתי את צריכה ללדת בעז''ה?
אני מכינה לך קופסת פרלינים \ פטיפורים \ קינוחים לברית\ לקידוש.
אני בטוחה שזה גם מאוד ישמח אותך גם אם לא היית מרשה זאת לעצמך אחרי שנות הציפייה!!!
מתרגשת איתך ממש!!!
נכתב ע"י hbecker;2450592:ירושלמית חברתי היקרה,
את יודעת שגם אני אשלח לך משהו טוב, נכון?
זה ברור, לא?????????????????
איתך בהתרגשות ובצפייה!
נכתב ע"י ירושלמית0;2450789:
בארטר למה?
אם זה צלמת מקצועית אין לי בעיה תמורת אישור פרסום...נכתב ע"י EstiArt;2451142:סליחה התכוונתי אם לא יהיה לך אכפת לאישור פרסום, או אפילו צלמות מתחילות שרוצות להתאמן ויש להן את הכישרון...
נכתב ע"י ירושלמית0;2450789:
בארטר למה?
נכתב ע"י ירושלמית0;2451144:אם זה צלמת מקצועית אין לי בעיה תמורת אישור פרסום...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים