צילום סטודיו לחלאקה באזור חיפה.

• הוסף לסימניות
יש משהיא מומלצת..אבל שיהיו תמונות שאנשים כמעט התעלפו שיראו אותם..(:
אשמח לכל המלצה..

• הוסף לסימניות
יש את מירלה כהן או בשם הניק שלה יצירתית
את יכולה להסתכל בתיק העבודות שלה.....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1090060:
יש את מירלה כהן או בשם הניק שלה יצירתית
את יכולה להסתכל בתיק העבודות שלה.....
בהצלחה
ולקחת כיסא לפני שתתעלפי...
כי תתעלפי...

• הוסף לסימניות
מירלה לדעתי מספר אחד! היא אומנית גדולה ולא מצלמת סתם, ראיתי את הצילומים שלה, כאחת שעוסקת רבות וותיקה מאד בתחום(באזור המרכז)קשה מאד להתחרות עם המקצועיות והיצירתיות שלה.
לאחרונה ראיתי את הספר "סיפורים מחוץ לקופסא", שם היא ביצעה את הסטיילינג והצילומים, משהו ברמה אדירה

• הוסף לסימניות
חן חן ותודה לממליצים!!!
אסנת, ההתעלפות מהתמונות שלי היא קלה עד מתונה, אם זה מתאים לך את מוזמנת בכיף...

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על יצירתית,
אחת מאלו, שאני משתדלת לא לפספס את האשכולות שלהן.

(אין אפשרות להתרעה כשניק מסוים פותח אשכול?
משום מה ההודעות מהיממה האחרונה לפעמים מפקשש, ולא מראה חלק מהאשכולות.
לא היה אכפת לי לסמן, שכל פעם שיצירתית/מילכי/וויזואלי, תעלנה תמונות,
שתישלח הודעה למייל שלי...:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה