צילום סטודיו

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד מקצועית

קבצים מצורפים

• DSC_0129.JPG
    KB 133.6 · צפיות: 9
  • DSC_0072.JPG
    KB 148.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אומנם לא חו"ד מקצועית אבל בכל זאת...
אהבתי את הקומפוזיציות, אופי הצילום והסטיילינג.
התמונה השנייה יותר מעניינת ועם יותר הבעה ולכן היא המועדפת עלי.
בתמונה הראשונה מאוד הפריעה לי ההשתקפות בעיניים והילדה שלא מחייכת, לא בוכה, לא סתם מסתכלת קדימה ולא שום הבעה אחרת שאני יכולה לתת לה שם...
לגבי פוקוס, חדות ושאר ירקות יבואו המקצועיים ויגיבו.

ולדעתי - עם כאלו תמונות - את חייבת לוגו לעצמך... :)

• הוסף לסימניות
הראשונה-קומפוזיציה מצוינת, ההשתקפות בעינים לא כ"כ. התאורה גם טובה אבל ההבעה די סתמית
השניה מקסימה- חיה ורוחשת, חבל שהראש היה קרוב יותר למצלמה כי היא נראית קצת עקום.
לגבי הלוגו שלך.. אכן הגיע הזמן:)
והמלצה שלי- לפני שאת מעלה תמונה, תערכי קצת, טיפהלה קונטרסט והרקע יראה הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
תמונות יפות

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאד!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
הראשונה מוצלחת רק קצת מפריע לי הרצינות של הילדה. (יכול להיות שתגידי זה מה שיפה בתמונה)
השניה מענינת יותר.

• הוסף לסימניות
מתוק מאד ומוצלח. רק כגרפיקאית, מאד מפריע לי ה"לוגו". פוגע בתמונה ומונע להנות ממנה כמו שצריך..

• הוסף לסימניות
נחמה התמונות פשוט דבש!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה