צילום פמוטות

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מצלם כלי כסף
באמצע לצלם מוצרים לקטלוג של טמבור נתבקשתי לצלם לפני ואחרי חומר לניקוי כלי כסף
משתף את התוצאה

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    KB 52.1 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מצורף החומר ניקוי ומאחורי הקלעים

(לא בדיוק של התמונה הזו אבל כמה תמונות קודם)

קבצים מצורפים

• WSH_2703.jpg
    KB 76.6 · צפיות: 20
  • 2.jpg
    KB 98.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
משה
אחלה תמונה!

• הוסף לסימניות
מתבקש לשים את הפריט ה'נכון' (הנקי) מקדימה

עבודה יפה, הייתי מנסה למקם את השחורים במקומות כאלו שיסגרו את הפינות של המוצר, היכן שהוא נבלע ברקע

• הוסף לסימניות
צודק לגבי להניח את הפמוט הנקי מקדימה
לגבי השחורים, ניסיתי (רואים את זה בתמונה מאחורי הקלעים) אבל בחרתי בתמונה הזאת בגלל שרציתי להראות נקי וכשהיה קו שחור לא העביר את המסר
גם לא העמדתי סט מיוחד לתמונה הזו כי זה חלק קטן מקטלוג וזה יהיה בקטן השתמשתי באותו תאורה שהשתמשתי לכל הקטלוג

• הוסף לסימניות
והנה נסיון אותו תאורה ברקע שחור

כמובן ששחור הרבה יותר מחמיא לכלי כסף
הבעיה שהקטלוג רקע לבן
מצורף תמונה רקע שחור מה אתם אומרים להשתמש בה או בלבן?

קבצים מצורפים

• WSH_2726.jpg
    KB 915.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
השחור בהחלט הרבה יותר מחמיא, אבל אם בקטלוג זה יהיה תקוע לא בטוח
כל ענין לגופו..
התמונת שלך יפות!
גם אני חושבת שיפה יותר לשים את הנקי מקדימה

• הוסף לסימניות
וואו שיכנעת
איפה אפשר לקנות את החומר?

• הוסף לסימניות
פרסומת משכנעת מאד! השחור יותר מוצלח לטעמי. בלבן זה נראה צרוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה2013;2423979:
כמובן ששחור הרבה יותר מחמיא לכלי כסף
הבעיה שהקטלוג רקע לבן
מצורף תמונה רקע שחור מה אתם אומרים להשתמש בה או בלבן?

אני לא מייבין גדול, אבל השחור מתאים יותר לתדמית יוקרה של הכלי כסף, מצד שני הלבן מבליט יותר את הניגוד בין הנקי והלא נקי, בשחור זה בולט פחות

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה את הרפלקטור מצד ימין צריך למקם לפני הפלאש של הרקע ולא מאחוריו. כי לא עשית כלום .ובאמת רואים בתמונה שיש קצת זליגה, במיוחד בחלק העליון. חוץ מזה, תמונה מצוינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה