צילום פרח

• הוסף לסימניות
הצבעוני פרח. ניסיתי לצלם בקנון SX260 (כן, זו שהושמצה פה) אבל המאקרו אכזב.
עשיתי את הפעלול של צילום מרחוק+ זום כדי לקבל עומק שדה רדוד.
איך הביצוע?
(הצינור ההוא באמת מפריע, אבל לא יכולתי להסירו ולחבל במערכת ההשקיה)

נ.ב. יהיו התמונות הללו לזכרו של הפרח החינני שנפתח אתמול, צולם היום, ואחר הצהרים נקטף בידי בן השכנים השובב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;969999:
נ.ב. יהיו התמונות הללו לזכרו של הפרח החינני שנפתח אתמול, צולם היום, ואחר הצהרים נקטף בידי בן השכנים השובב.
:D :D :D
יהי זיכרו ברוך....

• הוסף לסימניות
הראשונה מקסימה!

• הוסף לסימניות
נוי, אני רק מקליקה על ההודעות שלך - עוד לפני הקריאה, אני כבר מחייכת תמיד אח"כ החיוך מתרחב......
הראשונה מקסימה
ת.נ.צ.ב.ה

• הוסף לסימניות
נוי,כל הכבוד על העקשנות להכיר את הכלי שיש לך ביד
התמונה הראשונה כמובן לוקחת בצבעים ובזוית הכניסה,

ריחו של פרח-לברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;969999:

מזדהה מאוד!!

• הוסף לסימניות
תחליפי שקית..... :D

ברוב המצלמות הקומפקטיות
ברגע שאת עוברת למצב מאקרו הזום שלך מתקבע בנקודה מסויימת
ואת צריכה לזוז עם המצלמה קדימה ואחורה עד שהמצלמה מצליחה לפקס על האובייקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;970358:
תחליפי שקית..... :D

ברוב המצלמות הקומפקטיות
ברגע שאת עוברת למצב מאקרו הזום שלך מתקבע בנקודה מסויימת
ואת צריכה לזוז עם המצלמה קדימה ואחורה עד שהמצלמה מצליחה לפקס על האובייקט.
לא הבנתי את עניין השקית- זה א'.
וב' כשהמצלמה על אוטומטי יש לה שכל לעבור לבד למצב מאקרו ואז זה יוצא איכשהו. באמת אני מזיזה מילמטרים לפה ולשם, עד שהיא קולטת שרציתי את הפרח כנושא ולא את הצל השחור ההוא מאחור.
כשאני בוחרת במצב מלכתחילה יוצאת תאורה מוזרה נורא - נראה לי בגלל פלאש חזק מידי שלא ביקשתי אותו בכלל.
במצלמה העתיקה שלי יצאו לי צילומי מאקרו הרבה יותר מוצלחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;969999:
הצבעוני פרח. ניסיתי לצלם בקנון SX260 (כן, זו שהושמצה פה) אבל המאקרו אכזב.
עשיתי את הפעלול של צילום מרחוק+ זום כדי לקבל עומק שדה רדוד.
איך הביצוע?
(הצינור ההוא באמת מפריע, אבל לא יכולתי להסירו ולחבל במערכת ההשקיה)

כדי לצלם במצב מאקרו בהתחלה תעבדי עם חצובה
אחרת כל תזוזה קטנטנה שלך תוציא אותך מהפוקוס
לגבי הזום, האם התרחקת מספיק ועשית מקסימום זום?
או השתמשת רק בחלק מהזום? לדעתי לא נצלת את הזום לגמרי
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה