צילום פרסומי + אביזרים, או פוטושופ?

• הוסף לסימניות
הגענו לשלב הצילום של המיטות...
כעצתכם אני מתכוונת להשתמש ברעיון של הצעצועים, יש לי סידרה של רעיונות לצילומים של צעצועים עם המיטות
אני מרגישה שטיפשי קצת ללכת לקנות את כל הצעצועים רק בשביל הצילום
כמובן שרוצים שהם ייראו טובים וגדולים ושווים
אולי מישהו מכיר חנות צעצועים שתרצה להשאיל מוצרים, ונכניס קרדיט לצעצועים במודעה שלנו? עושים דברים כאלה? ומה בקשר למצעים? הייתם קונים עבור שימוש יחיד כזה כמה סטים?...
מה דעתכם על שילוב פוטושופ של צעצועים מתמונות? זה יוריד את האמון בכל האמינות של המודעה? יפקפקו גם באמיתות של צילום המיטות?
איפה בכלל אפשר להשיג בובות בבושקה גדולות ויפות? נראה שבכלל לא מוכרים את זה...
זו פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה, אז עוד טיפים ועצות יתקבלו בברכה רבה!

• הוסף לסימניות
ואם מישהו כאן יכול להמליץ על צלם ששווה להשקיע בו כסף... כי סתם תמונות גם אני יכולה לצלם.

• הוסף לסימניות
חנויות גדולות בהחלט יסכימו לתת לך צעצועים וכן מצעים לצורך צילום (כמובן תוך מתן קרדיט שהצעצועים והמצעים באדיבותם...) יש רשתות מסויימות (לדוג' שילב) שיש להם מחלקת שיווק מיוחדת בשביל זה (הרבה פעמים גם לא תצטרכי להחזיר את המוצרים כך שזה יכול בהחלט להשתלם לך :)
תבברי ברשתות גדולות במחלקת השווק שלהם

• הוסף לסימניות
ברור שאם את משקיעה בצלם/ת תשקיעי גם בסטיילינג.
לא מקצועי להביא צלם כדי לצלם לך בסיס שעליו תוסיפי דברים בפוטוש'...

בקשר לשמות.
יש את גולדי קץ (ביתר)
את גיטי זייבלד (בי"ש)
חן קיש (רחובות)

השאר שאני מכירה לא בטוח מתעסקות עם דברים כאלה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה