צילום רחוב

• הוסף לסימניות
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• DSCF8972.jpg
    KB 588.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפה!
באשדוד? בג'?

• הוסף לסימניות
יפה.רק חבל שלא חיכית שהגדול יגמור להסתדר?

• הוסף לסימניות
כן אשדוד בג' תמונה תוך כדי המתנה לקו 85

נכתב ע"י 1020;788392:
יפה.רק חבל שלא חיכית שהגדול יגמור להסתדר?

צודק זה לא היה מתוכנן פשוט לחצתי ואחרי זה שמתי לב שיצא משהו

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי ב;788470:
צודק זה לא היה מתוכנן פשוט לחצתי ואחרי זה שמתי לב שיצא משהו
:confused::confused::confused:

וככה אתה מזלזל בנו.....?:(

• הוסף לסימניות
זה צולם ברחוב. זה לא בדיוק עונה לקטוגוריה של צילום רחוב. התמונה לא מעבירה שום דבר, אין רעיון, אין סיפור, אין קימפוז, אין חדות ואפילו אין צבע.

לא הבנתי מה מצאת בתמונה הזאת, זה נראה שוט סתמי לחלוטין.

• הוסף לסימניות
המצלמה פשוטה לגמרי אפילו לא חצי מקצועית
לכן אין חדות
מה ראיתי בה?
האחים הולכים לחיידר יד ביד אהבתי את המשפחתיות שבתמונה
והבדלי הגובה גרמו לי לשמור אותה

• הוסף לסימניות
הייתי מקריבה אותם, שלפחות יראו מה הנושא של התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;788681:
הייתי מקרבת אותם, שלפחות יראו מה הנושא של התמונה.

ברשותך.

• הוסף לסימניות
מתאימה לשם שנתת אבל למה החתול המעוך בכביש? אפילו הילדים נגעלים .(תראה אך הם מסתכלים אפילו הקטן מצביע )

• הוסף לסימניות
חתל זה לא
עברתי משם לפני שצילמתי ואם זה היה חתול הייתי שם לב
כנראה שקית או משהו כזה

ולקרב אני לא יכול יותר מזה
זה תמונה אחרי שקירבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה