דרוש מידע צילום רחפן - ציוד מומלץ

• הוסף לסימניות
דגמים?
מחירים?
מבירור התחלתי שעשיתי טווח המחרים הוא 400 ש"ח - 5000 ש"ח
הפערים נובעים מאיכות הצילום?
מאורך ההסרטה עד שהבטריה נגמרת?
אשמח להחכים בעניין

• הוסף לסימניות
דגמים?
מחירים?
מבירור התחלתי שעשיתי טווח המחרים הוא 400 ש"ח - 5000 ש"ח
הפערים נובעים מאיכות הצילום?
מאורך ההסרטה עד שהבטריה נגמרת?
אשמח להחכים בעניין
קבלת מידע בנושא?
אשמח להחכים

• הוסף לסימניות
קודם כל החברה הכי מוכרת ומומלצת היא dji תבדוק בגוגל
כמובן שהפערים נובעים מאיכות הצילום משך הטיסה חיישנים מונעי התנגשות ועוד

• הוסף לסימניות
אם את רוצה עוד ידע מסויים תשאלי

• הוסף לסימניות
החברה המומלצת היום היא dji,לי יש את mavic air2 לאחר בירורים רבים שעשיתי ,אם את רוצה להיות מקצועית , זה הדגם שהכי מומלץ להתחיל בו (וגם להמשיך ,ראיתי הרבה צלמי חתונות עם הדגם הזה ), אם זה בשביל תחביב יותר , אפשר גם את המיני או אפילו פחות מכך , ההבדל בין הדגמים בשוק באופן כללי הוא היציבות, זמן הבטריה ( אגב , אם את קונה את הדגם שלי אני אמליץ לך מה לקנות בדיוק ) ואיכות ההסרטה בעיקר ! (בדגם שלי יש איכות 4k שזה אומר שגם אם את מגדילהאת ההסרטה אח"כ בעריכה ,האיכות לא יורדת , וכן עדשות להחלפה )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה