צילום תדמית לצלם וידאו

• הוסף לסימניות
יחיאל שדה, צלם מצויין.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
זה רקע טורקיז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;1979580:
חסר לי אור בעיניים שלו.

או שזה מכוון?
לא מכוון, אבל אני מבין שזה חסר לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;1979579:
ממש יפה!
זה רקע טורקיז?
רקע שחור עם תאורה צבועה בטורקיז

• הוסף לסימניות
הכלה איחרה (כרגיל) או שהוא בא במיוחד להצטלם?

עבודה יפה, אם הוא היה מביט למצלמה היה פחות מציק העניין של האור בעין שמאל למי שזה הציק לו (דווקא לא מפריע לי בכלל)
וגם תנוחת הגב היתה הגיונית יותר

• הוסף לסימניות
הרקע מאור יפה!

משדר לי שהוא עומד בתנוחת התקפה והיה מתאים שיהיה לו איזה נשק ביד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1979622:
הרקע מאור יפה!

אולי המצלמה הוא סוג של נשק.
תמונה מצוינת. הצבע מושלם.

• הוסף לסימניות
תמונה מצוינת

לפעם הבאה, בלי טלפון בכיס, צעד קדימה למניעת זליגת האור לחזית הפנים, הנמכת גובה הפלאש מימין ועוצמת הארה חזקה יותר.
ספוט ממוקד על הC100 :)

• הוסף לסימניות
התאורה בסדר גמור. יש קצת דרמה, במינון הנכון.
נכתב ע"י רותי ה;1979622:

קקטוס לא טורח לעדכן, אבל מי שרואה איזו מצלמה הוא מחזיק ביד...
מבחינתי זה די קרוב להגדרה של נשק.

• הוסף לסימניות
קקטוס לא טורח לעדכן, אבל מי שרואה איזו מצלמה הוא מחזיק ביד...
מבחינתי זה די קרוב להגדרה של נשק.

ה- C100??
נשק קטלני!!!

לא מתנגדת לצאת איתה להתקפת צילומים :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1979721:
תמונה מצוינת

לפעם הבאה, בלי טלפון בכיס, צעד קדימה למניעת זליגת האור לחזית הפנים, הנמכת גובה הפלאש מימין ועוצמת הארה חזקה יותר.
ספוט ממוקד על הC100 :)
אין לו טלפון בכיס

קקטוס אני לא צלם אבל בשבילי התמונה הזאת בהחלט עושה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה