צילום תינוקת בת 8 חודשים

• הוסף לסימניות
התינוקת שלי שמנמונת בת 8 חודשים בלי עין הרע. אני רוצה להנציח את השומנים לפני שהם נעלמים כלעומת שבאו (מניסיון עם אחים שלה.) יש ז'אנר כזה של צילום סטודיו בגילאים האלו? למה זה פחות נפוץ? והאם אפשר להמליץ לי על מישהי טובה באזור הצפון?

• הוסף לסימניות
מדהים לצלם בגיל הזה!!
יש לי תמונות חלומיות של הבן שלי בגיל 8 חודשים.
יש את מירלה{יצירתית} בחיפה. היא בטוח תצליח להוציא לך תמונות מדהימות.

• הוסף לסימניות
יש למישהי במאגר תמונות של תינוקות מהגיל הזה להעלות כאן או באישי?
מעניין אותי לראות אילו תמונות לפני שאני הולכת לעשות את זה.
אגב, יש גיל שבו לא קל לעשות לילדים תמונות? יש גיל שהצלמות לא מעוניינות לצלם אותו, או לחילופין לוקחות יותר יקר?

• הוסף לסימניות
תכנסי לתיק העבודות שלי, ושל עוד צלמות תראי דוגמאות.
יש אצלי תיקייה מיוחדת לצילום תינוקות{לא ניו בורן}

הגיל בין 3 שבעות לחמישה חודשים בערך, לא ככ מומלץ לצילום.

• הוסף לסימניות
מהמם, גם שלך וגם של יצירתית.
מכירות מישהי בצפת? (חיפה רחוק...)

• הוסף לסימניות
הניק "השקעה" בצפת

• הוסף לסימניות
ברגע שהיא יושבת יציב ויכולה להיסמך בעמידה זה הזמן הכי כייף לצילומים
זה לפני שלב ההשתוללויות...

"השקעה" היא מצפת נדמה לי.

• הוסף לסימניות
פה יש בת 8 חודשים http://www.prog.co.il/showthread.php?t=222893
דוקא גיל מעולה לפני שהם יודעים לזוז ויודעים לשבת (בדרך כלל)
ככה הם לא בורחים מהתמונה.
יש בגיל הזה גם פוזות מתוקות של שכיבה על הגב ומשחק של הרגלים עם הידים

• הוסף לסימניות
מינה רוט מצפת. נראה לי שהניק שלה פה הוא מינה

• הוסף לסימניות
יש לך את בתיה ויצמן מטבריה....מעולה!!אלופה!!סבלנית ותותחית..מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1749264:
ברגע שהיא יושבת יציב ויכולה להיסמך בעמידה זה הזמן הכי כייף לצילומים
זה לפני שלב ההשתוללויות...

"השקעה" היא מצפת נדמה לי.

הילד שלי בן שנה, זהו, אין סיכוי, הוא כל הזמן רץ אלי. אבל גם כך יוצא תמונות טובות, רק בעבודה יותר קשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה