נכתב ע"י סיפי;1042712:סורי, לא ידעתי שזה בעייתי, לא אבקש ואולי צלמת שהייתה רוצה דבר כזה, תפסיד...
נכתב ע"י tamiro;1042710:או... זה הולך להיות שרשור מעניין
ממליץ לך להכין שכפ"צ
|מתיישב על הטריבונה עם המוווווווון גרעינים לפיצוח|
מזל טוב
נכתב ע"י rosmarin;1042905:הרסת הכל. עכשיו אנחנו לא יודעים מה מעניין.
הבקשה לא הייתה מפחידה, הסיבה לביטולה היה: פחדנכתב ע"י רבקי פרידמן;1042947:נחש מי 5
מה היתה הבקשה המפחידה של סיפי![]()
נכתב ע"י סיפי;1042976:הבקשה לא הייתה מפחידה, הסיבה לביטולה היה: פחד
אז אני מעלה שוב את בקשתי, לא כדי למלא אותה (שזה גם אפשרי)
אלא כי אני הייתי מזה מסתקרנת מכזה שרשור וזה לא פייר כי זה לא היה כ"כ מעניין...
אז ככה,
רציתי חבילת צילום קטנה, (בערך 6 תמונות ) מצלמת מתחילה לתינוקת בת 7 שבועות, (בת של חברה) בבני ברק. משהו פשוט וזול.
לא עלה בדעתה לצלם את התינוקת, רק כל הזמן אומרים לה כמה היא עוברית ומתוקה...
אפשר לכעוס, אני לא נבהלת, אבל אולי גם תהיה פה משהי שתשמח לזה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים