צילום תיעודי תיירותי

• הוסף לסימניות
נסענו כמה חברים ובני משפחה לחתונה בצרפת, לכמה ימים.
כשאני מצוייד בעדשה החדשה [17-50 של סיגמא, F2.8] שהמלצתם לי עליה, חברי הפורום המקצועיים והנפלאים. מעוניין לשתף אתכם בכמה תמונות.
אהנה אם תחכימו אותי בביקורתיכם. אנא, ביקורות ענייניות.
נ.ב. האיכות ירדה בעצם העלאה לפורום [אצלי יותר איכותי באותם כמות פקסלים].

צפה בקובץ המצורף 232896

צפה בקובץ המצורף 232897

צפה בקובץ המצורף 232898

צפה בקובץ המצורף 232899

צפה בקובץ המצורף 232900

• הוסף לסימניות
וואו
איזה זוויות ראייה מדהימות
תפיסות מצוינות
ממליצה לשים סימן מים

ונראה לי שבתמונה השלישית יש קצת מריחה אבל לא לגמרי בטוחה יכול להיות שזה נראה בגלל ההקטנה

• הוסף לסימניות
תודה.
בתמונה המקורית שלי אין מריחה. יכול להיות שההקטנה גרמה לתזוזה כלשהי.

• הוסף לסימניות
צילום תיעודי תיירותי ואומנותי בהחלט
זוויות וחיתוכים מיוחדים !
חשיפה מצויינת !

• הוסף לסימניות
תפיסות יפיפיות!

• הוסף לסימניות
מדהיםםםםםםםם במיוחד מגדל אייפל מהמם אין מילים והרכב הזה בכלל הייתי לוקח סיבוב קטנטן בשמחההההה

• הוסף לסימניות
וואו
התמונה השניה זוית שבחיים לא ראיתי

• הוסף לסימניות
מצוין!
הראשונות נראות צמצם פתוח ואיזו גבוה, בלי חשיפות ארוכות, נכון?
שימוש מעולה ב17mm ובמייצב, זוויות נהדרות!
בתמונה השניה זה פלייר או טיפה על העדשה?

• הוסף לסימניות
תמונות נהדרות... אני גם הייתי רוצה להצטייד בכזאת עדשה.

בנוסף- חשיפה ארוכה בתמונה השניה הייתה יכולה להיות מיוחדת... על חצובה כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1569914:
מצוין!
הראשונות נראות צמצם פתוח ואיזו גבוה, בלי חשיפות ארוכות, נכון?
שימוש מעולה ב17mm ובמייצב, זוויות נהדרות!
בתמונה השניה זה פלייר או טיפה על העדשה?

תודה!
אכן התמונות הראשונות היו באיזו גבוה ללא חשיפה ארוכה.
לגבי הענין השני, אם אני מבין אותך נכון. העדשה היתה נקיה רק סנוור של קרן אור גרם לעיגולים המיותרים בתמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאור מ;1569918:
בנוסף- חשיפה ארוכה בתמונה השניה הייתה יכולה להיות מיוחדת... על חצובה כמובן.

לגמרי, רק תחשוב שסחבתי איתי קילו וחצי של מצלמה ועדשה. מה יהיה אם עוד שני קילו ויותר של חצובה. לכן ויתרתי עליה. ברור שחצובה היתה משפרת את התמונה פי כמה, אם איזו נמוך וחשיפה ארוכה יותר.

• הוסף לסימניות
אהבתי את התמונות
ובמיוחד את הפרחים על הרכב.
זה פשוט מ...מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה