צילום תכשיטים לפרסומת, מחכה לתגובכם!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני חדשה בתחום, מצ"ב תמונה לפרסומת של מכירת תכשיטים,
אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית.
תודה!

קבצים מצורפים

• שרשרת.png
    KB 790.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מרשים מאוד! בקטנה קצת מפריע לי שבקצה התליון יש טשטוש.

• הוסף לסימניות
הי שרי כייף לראות אותך פה
התמונה נראת מצוין
תמשיכי להצליח

• הוסף לסימניות
לדעתי כל החלק הקדמי אמור להיות בפוקוס,
וחסר לי הברק של התכשיט.

• הוסף לסימניות
כמה הערות

לפני שמצלמים מוצרים, כל מוצר. חובה לנקות את המוצר
בטח כשהולכים לצלם עם עדשת מאקרו שלא מפספסת שום חוט או סיב.

התכשיט כאן יחסית מת, אין לו חיים, אין לו בוהק
נסי לעבוד עם תאורה קצת יותר חזקה שתגרום לתכשיט לנצנץ ולהיראות נוצץ
(אני לא מדבר על הוספת נצנצים בפוטושופ)

היה אפשר לפתור את נושא הפוקוס בקלות, הבחירה כרגע נראת לא טובה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
העמדה נחמדה אולי הייתי בוחרת חיתוך שונה, ואלמנט משתתף שונה
הרדידות בעומק שדה מפריעה מאוד במקרה זה, היה כדאי לסגור צמצם וליצור כמה פוקוסים
התאורה די שטחית
את בכיון טוב עלי והצליחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה