צילום תלת מימדי אצל יוסי...

• הוסף לסימניות
ראשית, אין צורך להכביר במילים ולהסביר מי זה יוסי, וכמה הוא מוכן לעזור.

בקיצר, עם הסט מצלמות תלת שלי, יצאתי לצלם את הבן שלי בסטודיו של יוסי הבוקר.

עשינו נסיונות בצילום תלת מימד בתנועה (שני המצלמות חייבות לתפוס את אותו פריים על אלפית השנייה) והתוצאות לפניכם.

שימו עליכם משקפי תלת מימד (תכלת אדום) ותהנו.

המשך יבוא. עוד לא הספקתי להוציא הכל.

בברכה,

עמיר.

צפה בקובץ המצורף 76289

צפה בקובץ המצורף 76291

צפה בקובץ המצורף 76292

בתמונה הבאה, תזיזו קלות את הראש מימין לשמאל. :)
צפה בקובץ המצורף 76293

צפה בקובץ המצורף 76294

צפה בקובץ המצורף 76295

צפה בקובץ המצורף 76296

צפה בקובץ המצורף 76297

קבצים מצורפים

• 0001.jpg
    KB 105.4 · צפיות: 12
  • 0002.jpg
    KB 106.1 · צפיות: 32
  • 0003.jpg
    KB 100.3 · צפיות: 14
  • 0004.jpg
    KB 102.6 · צפיות: 21
  • 0005.jpg
    KB 111.8 · צפיות: 19
  • 0006.jpg
    KB 105 · צפיות: 19
  • 0007.jpg
    KB 120.2 · צפיות: 19
  • 0008.jpg
    KB 107.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תתחדש

קצת נספחת עם הכמות... (קצת הרבה)

לעניין הטכניקה - שים לב שיש לך שם לא מעט פיספוסים בחיבורים
לא יודע איך אתה עובד... נושא הפוקוס חייב להיות מדוייק בשתי המצלמות
הן חייבות לכווון על אותו מישור.

הצבעים שקיבלת... לא נעימים (וזה בעדינות)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נראה ממש טוב
יש בעיה עם הבלונים בתמונה הראשונה הם לא תלתיים
חוץ מזה ממש סיבוב מהנה עם המשקפיים...

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שיש לידי משקפי תלת מימד כשאני נכנסת לאשכול של תמונות תלת מימד. מסקנה: אני לא סובלת את הטכניקה.
התמונות האלה הן אולי מעניינות ברמה הצילומים (בהתעלם מאפקט התלת מימד) (ואני מדגישה - אולי. בתכלס לא יכולתי לבדוק את זה, התלת משתלט פה על הכל ולא מאפשר לבדוק האם הקומפוזיציה נעימה, האם התפיסות יפות, מה שלום הצבעים), אבל התלת הופך את הכל למשעמם, בנאלי (פה בפרוג הוא לא נפוץ, אבל באופן כללי בעולם הצילום הוא היה בשימוש רב), מעלה בי תגובה בסגנון "אוקיי, נקסט".

מצטערת על הקטילה. זה לא אתה, זו הטכניקה...
(אם תעלה תמונות רגילות ובכמות נסבלת (1-5) אני אוכל להגיב על נושא הצילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;475725:
פעם ראשונה שיש לידי משקפי תלת מימד כשאני נכנסת לאשכול של תמונות תלת מימד. מסקנה: אני לא סובלת את הטכניקה.
התמונות האלה הן אולי מעניינות ברמה הצילומים (בהתעלם מאפקט התלת מימד) (ואני מדגישה - אולי. בתכלס לא יכולתי לבדוק את זה, התלת משתלט פה על הכל ולא מאפשר לבדוק האם הקומפוזיציה נעימה, האם התפיסות יפות, מה שלום הצבעים), אבל התלת הופך את הכל למשעמם, בנאלי (פה בפרוג הוא לא נפוץ, אבל באופן כללי בעולם הצילום הוא היה בשימוש רב), מעלה בי תגובה בסגנון "אוקיי, נקסט".

מצטערת על הקטילה. זה לא אתה, זו הטכניקה...
(אם תעלה תמונות רגילות ובכמות נסבלת (1-5) אני אוכל להגיב על נושא הצילום.

סוף סוף משהו אומר את זה...
נחמד, אבל קשה לראות משהו עם הטכניקה הזאת.

• הוסף לסימניות
למעירים בקשר לכמות התמונות, אני מסכים שיש כאן עומס,
אמיר צילם מספר תמונות בטכניקת תלת מימד בשילוב עצמים בתנועה (בלונים כדור וכו'),
קראתי את ההערות למעלה והייתי חייב לבדוק את האפקט דרך המשקפיים הנכונות.....

על הרקע הכחול זה פחות עובד, אבל, על הרקע הכהה, זה בהחלט מרשים,
יכול להיות שלמישהו נמאס מהרעיון וזה בסדר, אבל (אחרי שניה של הסתגלות), התוצאות התלת מימדיות טובות מאוד.

יחד עם זאת, ההערה של תמיר נכונה, קיימות עדיין כמה בעיות, אין אחידות בצבע, והפוקוס בורח למישורים שונים, אמיר לבדיקתך איך מתגברים על זה,

רבקה, אני לא חושב שאמיר ניסה ליצור קומפוזיציות מיוחדות בשלב הזה, אם כי בשלב מתקדם יותר אחרי פתרון הבעיות הנ"ל, בהחלט כבר ניתן לצפות לצילום משמעותי יותר.

• הוסף לסימניות
שלום.

תודה רבה על ההערות. אני בדיוק יושב עליהן.

לגבי הצבעים, זו לא בעיה להקרין את שתי התמונות שלקחתי, במקרנים שונים שאפשר לקבל גם ללא איבוד של שום צבע. התצוגה הזו, של משקפי תלת מימד תכלת אדום היא פשוט נוחה כרגע להציג את העומקים. אבל, אני אוכל להשתמש באלף ואחת שיטות תצוגה שונות שבהם הצבע מלא ללא הורדה ברוויה.

לגבי הפוקוס. זה משהו שאני מנסה להסתדר איתו עם מצלמות לא מקצועיות (ניקון קולפיקס 6000). גם על זה נסתדר בסופו של...

לגבי קומפוזיציות. אני עדיין לא "צלם" ממש. לאט לאט. אולי נבוא למפגש חנוכה.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
עכשיו רק אני שם לב, שזה לא בדיוק כמו שזה אצלי על המחשב. נראה לי שבדרך זה עבר דרך מנוע רינדור ג'ייפג נמוך. אני אשתדל להביא משהו יותר קרוב למקור. כי אני רואה כאן את העיוותי צבעים שזה יצר.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
אגב אצלי תמונות 4 ו5 התקבלו מקסים!

• הוסף לסימניות
נראה לי שכתבו למעלה את כל מה שאני חושב ...
עניין התלת מיצה את עצמו ולא נראה לי שיש לו עוד לאן להתפתח ..
חוץ מזה הילד גם בתלת חמוד מאוד ... :)

• הוסף לסימניות
אני לא נמנה על חובבי התלת מימד, אבל התמונה עם העלים יצאה ממש טוב! גם זאת עם הסביבון נחמדה. ילד מתוק:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה