צילמתי גם,אבל מסוכן להעלות פה ילדות מעל גיל 3...נכתב ע"י PV;1272729:מקסים! השניה במיוחד.
ונראה לי שאני מכירה אותו. את אחותו לא צילמת?
נכתב ע"י GRN;1272702:הצילומים מקסימים
אבל תחושה של נחלאות לא קיבלתי
נכתב ע"י נוי;1272891:הצילומים מרהיבים!
המיקומים נהדרים!
אבל יש משהו לא טבעי בצבע. לא של הילד ספציפית, של הצמח שמאחוריו. הסגול הכחולי הזה הוא לא הסגול הטבעי של הצמח "היהודי הנודד" כפי שאני מכירה אותו.
דווקא צבע הילד והתמונה בכללית נראתה לי בסדר. אבל חששתי שאם צבע הצמח לא טבעי, אז אולי משהו בגוונים של הילד עברו עיבוד לא טבעי, ולכן טרחתי להעיר על זה.נכתב ע"י RacheliM;1272908:אם זה רק הצמח שמפריע לך,אז זה בסדר..
הסגול הטבעי שלו לא היה מספיק פוטוגני,שידרגתי אותו...
לא חושבת שזה מפריע. אולי למי שמכיר צמחים מקרוב....(בשמות...תודה על החידוש)
נכתב ע"י RacheliM;1272908:הסגול הטבעי שלו לא היה מספיק פוטוגני,שידרגתי אותו...![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1272926:את בטוח לא תסכימי איתי,
אבל בעיני זה מיותר-עד-גורע.
עיבוד סלקטיבי כדי להוציא פרח ברקע יותר רווי??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים