צילומים בנחלאות -

• הוסף לסימניות
תמונות חדות ויפות מאוד:)
לא ברור מה קרה לילד בתמונה השלישית הוא נראה מעוות, כאילו פלג הגוף התחתון מדי קטן......

• הוסף לסימניות
אני חושב שאם מוציאים ילד לצילומי חוץ אפשר לתת לחוץ יותר מקום, בתמונות פה זה נראה כאילו צילמו אותו בספסל הרחוב הקרוב [בלי קשר לאיכול הטכנית, רק לרעיון שלשמו נועדו צילומי החוץ].

• הוסף לסימניות
ממש מדהים תמונות ברורות ויפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל מאיר;1274228:
אני חושב שאם מוציאים ילד לצילומי חוץ אפשר לתת לחוץ יותר מקום, בתמונות פה זה נראה כאילו צילמו אותו בספסל הרחוב הקרוב [בלי קשר לאיכול הטכנית, רק לרעיון שלשמו נועדו צילומי החוץ].

הלוואי והיה ליד הבית שלי כזה ספסל עץ עם חלונות ירוקים ופריחה מקדימה ואחורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל מאיר;1274228:

אוקיי...
צילומי החוץ נועדו בעיקרם לגרום לילד להרגיש יותר משוחרר,חופשי וזורם...
הלוקיישן שבוחרים זה כבר משהו שנתון לשיקולים שונים.
ודוקא זה נראה לי ספסל ממש פוטוגני...
תודה טירה :)

• הוסף לסימניות
יפההההה!!!
רוצים עוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה