צילומים בפארק הכט

• הוסף לסימניות
זהו...
סוף סוף אני מציעה ללקוחות גם צילומי חוץ

• הוסף לסימניות
יפה, בהצלחה!!
לא הגזמת עם העיבוד? נראה לי אגרסיבי קצת...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור מעצבת, לא צלמת:
החיתוך של השיער בתמונה מס' 3 מאד 'גזור'. ממש רואים את החיתוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1270608:
בתור מעצבת, לא צלמת:
החיתוך של השיער בתמונה מס' 3 מאד 'גזור'. ממש רואים את החיתוך.

:D
עלית עלי...
צילמתי אותו בכלל בסטודיו והדבקתי את הרקעים בפוטושופ:D

נ.ב. התמונה מקורית
השמיים פשוט שרופים וזה נותן את המראה הזה

• הוסף לסימניות
תשמעי זה מאוד מאוד יפה, לא רגילים כאן כל-כך לסגנון הזה אבל זה משהו. ובכל סט כזה צריך גם כמה "רגילות" לאיזון אבל זה יפה..
בעיקר ה-2 ראשונות

• הוסף לסימניות
איך אהבתי את האחרונה - מקסים
תצליחי

• הוסף לסימניות
נראה לי שמשהו התחרפן לי במסך כי אני רואה את זה קצת שונה מכל ההערות\ הארות פה
אני אעבד אותן מחדש ואעלה שוב
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1270658:
נראה לי שמשהו התחרפן לי במסך כי אני רואה את זה קצת שונה מכל ההערות\ הארות פה
אני אעבד אותן מחדש ואעלה שוב
תודה!

עד עכשיו אני עדיין בטוחה שכל התגובות היו על ההודעה חסרת התמונות... :D

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי מאוד
(אבל אני לא צלמת עם הבנה עמוקה)

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות
אוהבת את הסגנון הצילום הזה
מדהים!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות בכללי.
חבל שהן עברו עיבוד מוגזם מידי.
וסתם הערה: אני חושבת שכאלו תמונות אפשר לעשות בכל אזור עם טיפהלה ירוק מסביב. איפה פארק הכט פה בכל הסיפור?
תראי את מרחבי הדשא ואת הים ברקע.

• הוסף לסימניות
בתמונות חוץ, אני חושבת שצריכים לראות יותר את החוץ.
דווקא שהשמים יהיו שמים טבעיים והצמחיה שברקע תהייה צמחיה (לא איזשהו טשטוש ירוק, כי זה באמת נראה רקע יפה בסטודיו)
מבלי להוריד מהתאורה היפה של השמש ומהיופי של הילד, חבל שאין יותר עומק ומרחב עם הטבע היפה שנמצא בפארק.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שיש לה גם תמונות שהיא צילמה בלונג שוט.
תמונות מאד יפות מירלה..!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה