אתרי צילום צילומים בפארק הלאומי

• הוסף לסימניות
אני הולכת לצלם חלאקה בפארק הלאומי
אפשר אולי לומר לי מה הלוקיישנים המומלצים שיש שם?
וכן מאיפה כדאי להתחיל אם אני מגיעה בסביבות 4 בצהרים

• הוסף לסימניות
פארק הלאומי השתנה בזמן האחרון...
כדאי לך להתחיל מאיזור היער שם יותר מוצל
אחכ תנסי לצלם ליד האגם, תראי אם כבר מוצל
ויש לך את הדשא שהכי טוב לצלם בסוף

• הוסף לסימניות
אגם והסירות
וכמובןןןןןן
קיר גרפיטי אלוף :D
ההית שם לפני מלאאאא זמן
אז לא מכירה את השנויים.

• הוסף לסימניות
בסביבות 4 מצוין להתחיל שם, באמת בקיר הגרפיטי והיער המוצלים, שימי לב שבגלל שסוף הקיץ כל השטח של הפרחים הסגולים והלבנים קמוש ואין שם כלום, הייתי שם השבוע ביום שלישי והתאכזבתי,
הוסיפו מול המדרגות של המסעדה כמו "חוף ים" קטע של חול ים מול האגם עם כסאות מקלחות ושמשיות אם אין שם פריצות מזעזעת יכול לצאת שם חמוד הכסאות והשמשיות עשויות מקש, אחרי שתסיימי ביער את כבר תצליחי למצוא אזורים שניהיו מוצלים ליד האגם, ולאט לאט השמש זזה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
משהי יודעת להסביר איפה בדיוק נמצאת החורשה בפארק הלאומי? באיזה כיוון זה ואיזה תחבורה ציבורית יש לאזור החורשה?

• הוסף לסימניות
את צריכה להגיע לחניון של הפארק
יש שם את המסעדות וקפה- ממש לפני בצד ימין יש שביל שאת יכולה להיכנס דרך שם לחורשה
לגבי תח"צ תלוי מאיפה את מגיעה , זה ללכת כמה דק' לכניסה לפארק

• הוסף לסימניות
אוקי נראלי שהבנתי.
אבל יכול להיות שיש 2 חניונים..?
אני יודעת איפה נמצא המפל ומסעדת מקדונלדס- שם אני חושבת שיש חניון.
אבל נראה שזה באיזור אחר. יכול להיות שיש 2 חניונים?
בכל אופן ממש תודה- עזרת לי! חושבת שאצליח להגיע :)

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה את מסתכלת , אבל כנראה שאת מתכוונת לחניון הפנימי/ אחורי ממש
החניון שהתכוונתי הוא אכן ליד מקדונלס
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה