עזרה צילומים לגיל שנה+ מה עדיף?

• הוסף לסימניות
צילומים לגיל שנה +
מה יוצא יותר יפה/יותר מומלץ
צילומי חוץ באיזה פארק יפה או צילום סטודיו?

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת, אבל מנסיון שלי - בגיל הזה יותר קל בסטודיו.
הם יותר רגועים ומשתפים פעולה
ויש המון אביזרים שמתאימים לגיל הזה

• הוסף לסימניות
הם הכי טבעיים בחוץ
הבן שלי לא זז בסטודיו
להפך
הוא הסתובב לצלמת בבית והתעצבן ממקום לא מוכר
ובחוץ הוא היה זהב
זה איך ילד...

• הוסף לסימניות
גם אני בעד צילומי חוץ, במקום אטרקטיבי,
שיש לילד מה לראות ולהנות- ובכל מקום שיזוז יש עליו תאורה.
וכמעט את כל האביזרים- אפשר להוציא החוצה.

• הוסף לסימניות
במקרים כאלה עושים גם וגם אם את מתלבטת...

• הוסף לסימניות
את, בתור צלמת
איזה תמונות יוצאות לך יותר יפה, סטודיו או חוץ?
כמו שאמרתי גם וגם
בסטודיו יש משו שרואים יותר את הילד את התויים שלו
אבל גם לבחוץ יש קסם מיוחד
חיפשתי תמונות מהגיל הזה שתראי D38A2625.jpg

8.jpg

D38A9165.jpg

D38A9333.jpg

D38A9334.jpg

קבצים מצורפים

• 9.jpg
    9.jpg
    3.4 MB · צפיות: 95
  • 1.jpg
    1.jpg
    3.4 MB · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
רות-האוטו שלך זה הבן הקטן של האוטו שלי :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה