דרוש מידע צילומים לתינוקת בת חצי שנה

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת חצי שנה וממש מתחשק לי לעשות לה צילומים
השאלה אם יצא יפה
כי זה לא ניו בורן אבל היא גם לא בת שנה
באל י מזכרת מהגיל החמוד הזה
מצד שני גם לא רוצה שיצא לי יקר
אשמח לעזרה וכן להמלצות בעניין

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות תמונות יפות ממש בגיל הזה:)
אני ממליצה על סטודיו ולא חוץ בגיל הזה..
יש את האשכול המתוק הזה של רחלי בלושטיין

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת חצי שנה וממש מתחשק לי לעשות לה צילומים
השאלה אם יצא יפה
כי זה לא ניו בורן אבל היא גם לא בת שנה
באל י מזכרת מהגיל החמוד הזה
מצד שני גם לא רוצה שיצא לי יקר
אשמח לעזרה וכן להמלצות בעניין
אפשר
בטח שאפשר לצלם, נכון זה לא הגיל של ה-לשבת-לעמוד-לזחול אבל יש מספיק מה לצלם מהגיל המטריף הזה גם בלי כל זה.
ואם זה למזכרת אז תלכי לצלמת שיש לה גם חבילות קטנות של 10-12 תמונות
אין מזכרת יותר שווה מזה:D

• הוסף לסימניות
יש אולי המלצות על מישהי לא יקרה עד 300 שח באיזור המרכז או י-ם
וכן תמונות של צלמת שעשתה עבודות כאלה בעבר.....
ועוד שאלה אחרונה האם בצילומים כאלה אני מביאה את הבגדים והמסביב או הצלמת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה