שאלות למתחילים צילומי אדריכלות..

• הוסף לסימניות
לא בדיוק מתחילה .... ;)אבל את זה פעם ראשונה שאני מצלמת!
אשמח לשמוע טיפים ואם יש כללים מיוחדים -לצילום צימרים:cool:
(באיזה שעה עדיף זויות וכו.. איזה תאורה גם חוץ גם פנים...)
תודה רבה רבה כל תגובה תעזור לי מאוד!!

• הוסף לסימניות
היי, אני אדריכלית.
פנים- הכי חשוב זה שעה שיש תאורה שנכנסת פנימה מהחלון. זה נותן תחושה של אור. (אם הכניסה של האור זה בשעה יחסית חשוכה, אל תוותרי! תוסיפי אור עם תאורה מלאכותית.)
חוץ- עדיף בשעות בין הערביים לפני השקיעה או בזריחה. מה שנראה יותר יפה מהזווית שאת בוחרת לצלם את הצימר.
צלמי אדריכלות אומרים שהם יכולים לעמוד שעות עד שהשמש עומדת בדיוק בזוית שהכי מחמיאה לבית ואז מנצלים.... זה לוקח לפעמים הרבה זמן. אבל התמונות שיוצאות בסוף שוות כל השקעה.

בהצלחה! לצלם מבנים זו אומנות.
תעלי מה יצא לך.:)

• הוסף לסימניות
קודם כל בהצלחה ,

זה מאתגר

מוסיפה על הנאמר למעלה

גם בפנים , תבדקי היטב את הזמנים של השמש.

לפעמים השמש שנכנסת חזקה מאוד ושורפת את החלון ואת כל האזור , ולכן גם לפנים רצוי לצלם בין הערביים או לבדוק מתי השמש לא זורחת ישירות לתוך האזור המצולם .

• הוסף לסימניות
קודם כל בהצלחה ,

זה מאתגר

מוסיפה על הנאמר למעלה

גם בפנים , תבדקי היטב את הזמנים של השמש.

לפעמים השמש שנכנסת חזקה מאוד ושורפת את החלון ואת כל האזור , ולכן גם לפנים רצוי לצלם בין הערביים או לבדוק מתי השמש לא זורחת ישירות לתוך האזור המצולם .
תודה רבה ... באמת מזה אני חוששת .... איך אפשר לדעת מראש ...אני לא רואה את המקום לפני הצילומים?

• הוסף לסימניות
מנסיון...
כמה טיפים - אבל מה שבטוח שאחרי הצילום הראשון את כבר תהיי יותר חכמה..
אולי תעשי נסיונות בבית אצלך איך את מתמודדת עם כל מיני מצבים ואיזה זוית מחמיאה וכו'...

לצלם רק על חצובה
נותן לך אפשרות להוריד מאוד את המהירות - שזה אומר עוד אור שיכנס למצלמה
צמצם בד"כ אין אפשרות לפתוח עד הסוף כי את רוצה לקבל מה שיותר פרטים בחדות מקסימלית
לשים לב באמת שהאור שנכנס מהחלונות לא ישרוף לך חלקים ולכן לפעמים האופציה זה לצלם בשתי חשיפות - וזו סיבה נוספת למה כדאי לצלם על חצובה....

מליון הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה