צילומי אובך /ערפיליות אצל ילדים

• הוסף לסימניות
אתם עושים את זה בצילומי ילדים? גם בתקריב? צילמתי את אותה תמונה באותם נתונים רק עם הטיה שונה של המצלמה ליצור את האובך.
אני מתלבטת כמה זה מתאים לצילומי תקריב בילדים
זו התמונה שממחישה הכי טוב, אני יודעת שהיא חתוכה במקום לא נכון לצערי :(
יש לה ב"ה תמונות אחרות מושלמות צפה בקובץ המצורף 172443

צפה בקובץ המצורף 172444

• הוסף לסימניות
זה אמנם ביצוע אמנותי,מיוחד, אבל עלול להתקבל כסתם פאדיחה.
אולי אפשר להגיש תמונה כזו כתוספת וכתיבול לסט.

• הוסף לסימניות
אני עושה את זה לפעמים.

• הוסף לסימניות
אני חושב שאיבוך חלקי הוא יותר מעניין ויותר יפה, אבל גם זה יפה.

• הוסף לסימניות
התוצאה בתמונה הספציפית הזאת, לדעתי - קצת מוגזמת בשביל להגיש להורים
לפעמים יוצאת תוצאה יותר מענינת ואותה בהחלט שווה לנסות

• הוסף לסימניות
אני משוגעת על תמונות כאלו ,אבל המינון לדעתי הוא הקסם בתמונה כאן זה קצת אובר...

• הוסף לסימניות
אני אוהבת מאד!!!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את זה מאו..ד לפעמים אני מטה את המצלמה שיראו את העיגולים של השמש ולא אובך בכול התמונה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם את מגישה גם את הרגילה וגם את זו זה נחמד. כאן הרגילה מדהימה והאובך מוגזם קצת

• הוסף לסימניות
תודה! היה חשוב לי לשמוע מגוון דעות
נראה לי גם אולי מתאים יותר לגוף שלם. תמונה מלמעלה / מרחוק יותר
אני ינסה

• הוסף לסימניות
מהי הזוית האופטימלית לצילום כדי ליצור אובך בתמונות?
תמןנןת מהממות! האובך קצת אובר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה