תנו לי ביקורת צילומי אווירה-מבת מצווה עם אווירה ;)

• הוסף לסימניות
ללא עיבוד
05.jpg

06.jpg
04.jpg
07.jpg
08.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יפהה!! כל הכבוד!!

כמה הערות לשיפור.
1-2= מעט ספייס למטה יהיה טוב יותר.
3= הייתי שם את הפוקוס על הקידמה של המגש.
4= התמונה עקומה במעט. הייתי מצלם מזווית מעט נמוכה (ואז מרים מעט את המצלמה-ומטה מעט שמאלה=לקבלת שולחן ישר) יותר כדי לקבל מראה טוב יותר.
5= תמונה מצויינת!!!

יש עומק בתמונות בזכות צילום עם פיזור תאורה עם הבנתי נכון!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מהממם!

• הוסף לסימניות
יפהה!! כל הכבוד!!

כמה הערות לשיפור.
1-2= מעט ספייס למטה יהיה טוב יותר.
3= הייתי שם את הפוקוס על בקידמה של המגש.
4= התמונה עקומה במעט. הייתי מצלם מזווית מעט נמוכה (ואז מרים מעט את המצלמה-ומטה מעט שמאלה=לקבלת שולחן ישר) יותר כדי לקבל מראה טוב יותר.
5= תמונה מצויינת!!!

יש עומק בתמונות בזכות צילום עם פיזור תאורה עם הבנתי נכון!!
תודה רבה על הארות:)
והבנת נכון עבדתי עם תאורה חיצונית...

• הוסף לסימניות
מי עיצבה את השולחנות?
התמונות שיואוו

• הוסף לסימניות
בשניה יש טיפה יותר מדי מקום למעלה לא? מה את חושבת?
ואני רואה שכתבת שזה בלי עיבוד!

• הוסף לסימניות
בשניה יש טיפה יותר מדי מקום למעלה לא? מה את חושבת?
ואני רואה שכתבת שזה בלי עיבוד!
לא יותר מידי כי אם הייתי יותר יורדת אז הייתי חותכת את השלט של הגבינה...
אולי טיפה הייתי צריכה לרדת..
כן ללא עיבוד בכלל

• הוסף לסימניות
לא יותר מידי כי אם הייתי יותר יורדת אז הייתי חותכת את השלט של הגבינה...
אולי טיפה הייתי צריכה לרדת..
כן ללא עיבוד בכלל

כן אני רואה,,ממש טיפה
הפלאשים,שמת אותם לכיוון קירות אחרות וכך יצא לך האווירה והצבע החם היפה הזה? (כי זה אבן ירושלמי),או זה סתם מה WB?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה