תנו לי ביקורת צילומי גיל שנה מהאגדות:)

• הוסף לסימניות
צילומי גיל שנה בקונספט חום השלכת.
33אפרת בנון.jpg
קולאז copy.jpg

8אפרת בנון.jpg
6אפרת בנון.jpg
7אפרת בנון.jpg
4אפרת בנון.jpg
3אפרת בנון.jpg
צפה בקובץ המצורף 1879966צפה בקובץ המצורף 1879965
5אפרת בנון.jpg
32אפרת בנון.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה סט הכי אהבתן?
(יש עוד סטים מטריפים עם ההורים.)

• הוסף לסימניות
אפרת
איזה כיף לראות אותך כאן ❤️
תמונות מושלמות
סטים נדירים
והסטייל פשוט נוטף פה
תמשיכי לשתף אותנו : )

• הוסף לסימניות
בובה ותמונות יפהפיות!

משהו בעריכה קצת מוגזם בעיני ומאבד מהיופי.

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה!!!!
הכי אהבתי את הסט הראשון.
מקורי ומבוצע מושלם

• הוסף לסימניות
אפרתת
סטייל משוגע
תפיסות אמא
אלופה!

• הוסף לסימניות
וואוו
הפקה מהחלומות!!
כמה מקוריות!
מושלם!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולןןןןןן אני ממש אשתדל להכנס לפה יותר ולשתף!

אגב זה בן ולא בת
צילומי שנה לארי הנסיך
!!

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!
בענין העריכה המוגזמת זה מאה אחוז עניין של טעם, אז אפילו שאני לא מתחברת כ"כ אני חייבת לציין שהתמונות-- מטורפות!!!
הסט שהכי אהבתי זה עם האניה, רק שאני חייבת לציין שהטורקיז של המים לא הגיוני והבבואה צריכה לדהות ככל שמתרחקים מהילד...
אבל הכל יפהיפה ברמות לא שפויות!!

• הוסף לסימניות
אפרת כיף לראות את התוצר כאן...
וארי באמת נסיך העולם!!!!!
הוצאת תמונות מהממות!!
הסט סמאש - כובש!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה